@Chen ısırmak güzel tavsye edrm20 yaş dişim gözümden çıktı benim hiç bi suçum yok :))
benim hiç başıma gelmedi çok efendiyim acaba ben yaa :))denedim
sni de mi ısralmbenim hiç başıma gelmedi çok efendiyim acaba ben yaa :))
itina ile olursa olabilir, birde azı dişiyle değilde ezici dişlerle rica edeceğim.:)sni de mi ısralm
azı dişme kadar sığmazsnitina ile olursa olabilir, birde azı dişiyle değilde ezici dişlerle rica edeceğim.:)
azı dişme kadar sığe
en son cheni ısırıyordun nasıl oldueğer bu işe kafa yormaya başlarsam ısırık muhendisi olabilirim tırstım :)
ögzüm ısırıyodu ama orada küçük bi nüans var küçük=küçüken son cheni ısırıyordun nasıl oldu
ögzüm ısırıyodu ama orada küçük bi nüans var küçük=küçük
bu adamıda bi yerden gözüm ısırıyo :))
ufak mufak başlar ahahahaögzüm ısırıyodu ama orada küçük bi nüans var küçük=küçük
ufak mufak başlar NE DEMİŞ BÜYÜK SEZAR OYUNLAR BAŞLASIN :))
@simbat sıradan gidiyorsun dişleye dişleye EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DİŞLE DİŞLE NEREYE KADAR
chan üşenmedim yazdım haaSİZİN İÇİN UZUN Bİ YAZ ATTIM
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.