Soru Sevgilinizle Unutamadığınız Anlar

Piraye

Gümüş Üye
İkimizde çok uykusuzduk. Uçaktan indiği gibi geldi uyu dinlen sonra buluşuruz demiştim. Benim için uykusuz ama çokça değerli bir andı.

Siyah

Bronz Üye
Trabzon havalimanı çıkışı. Sicim gibi yağan yağmur eşliğinde hatunun gözlerinden akan rimeli, gözüme aşırı güzel, çekici, seksi gelişi ve ona rimelinin aktığını söylemeyip o şekilde dolaştırdığımı fark etmesi ve gün boyu yediğim trip. Evet. Değerdi.

Neşe Palamudu

Gümüş Üye
Yaaaaa bir keresinde şey olmuştu tam çay içiyoruz böyle durup durup güldürüyor slk şey ben çektim bir yudum yine komik bir şey dedi!! gülmemek için kastım çay kaçtı geri masaya püskürdüm sonra yan masalardan bakanlara aldıracak bile değildik hayvan gibi gülmüştük üff slk ya

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Yıllar önce... Arabasına kustuğumu hatırlıyorum :kü5st9üm: yine de çok güzel vakit geçirdik. Seven insan davranışlarındaki nezaketinden kendini belli ediyor

Neşe Palamudu

Gümüş Üye
Bir keresinde pikniğe gitcez. Duşa girdim gelmiş hadi hadi! Arkadaş sen sular kesil benim saçlar köpüklü kal. Gitsem bir dert gitmesem bir dert... Gittim ağlaya ağlaya da mangalı yedim bu da böyle iğrenç anım ama şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Benim perişanlıklar bitmiyor

Üst Alt