Bir keresinde salıncakta hızlı sallarken popomun üstüne düşmüştüm 🤣 acıdı ama olsundu anı olarak kaldı hep
,😀Bir keresinde salıncakta hızlı sallarken popomun üstüne düşmüştüm 🤣 acıdı ama olsundu anı olarak kaldı hep
Benim anıların bende kalması lazım @Neşe PalamuduSenin anın yok mu @niyazlar ne gülüp geçtin
Yemek ,içmek konusunda para düşünmemO sırada date kaç lira tutar diye düşünmekten anılara odaklanamadın mı@niyazlar
Gördük onu sabah.... 2 kişilik yemeği 4 kişilikten hesaplamış... Masraftan kısmamışsınYemek ,içmek konusunda para düşünmem
Hele de degerlimle vakit geçireceksem
Hatıraları kalıyor ama... Yaşanmış şeyler unutulmaz kiigeçti gitti hepsi...
değerleri kalmıyor emme napakHatıraları kalıyor ama... Yaşanmış şeyler unutulmaz kii
Kalıyor be nasıl kalmıyor. Birlikte olduğun zamanını güzelleştirdi en azındandeğerleri kalmıyor emme napak
Vay be demek sevgilin 4 mevsim yaşatıyor sana 🚬 çok romantikBir 23 Nisan günü bolu topukyaylasi tesislerinde 4 mevsimi birden yaşamıştık
Yağmur kar güneş ve yağmur
herkesin zihni farklı çalışıyor Duyguları daKalıyor be nasıl kalmıyor. Birlikte olduğun zamanını güzelleştirdi en azından
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.