serçe'ye banmışlar

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ay gidesim yok üstüme Bi ağirlik geldi çok gerildim bu süreçte ama gideceğim bizim burda erkenden toplanıyorlar çok kuyruk oluyor şimdi dalarım birine orda jfjxj hanımefendi kişiliğimi korumak için tenha olunca gideyim diyorum
Geç saate kalma çok kalabalık olur bi kahve iç şöyle onun enerjisi ile hemencecik gidersin :kalp: :kalp: :kalp: 🌸 🌸 🌸

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bişe olmadı burda ya millet veriki gül dağıttı medeni bir ortamdı :)
Bugün gidicez bakalım
Neblembeğn kimliğe bakıyor bana bakıyor Bi daha bana bakıyor şekil şükül hareketler bizim mahalle 🚬

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@pumpkin tanımıyoruz ki ne konuşacağız hakkında
Yani sen beni ne kadar tanırsın, ben seni ne kadar tanırım? Hanımefendiyi de nick olarak tanıyoruz hepimiz fazla yaşlı ve günlük hayatın temposuna derdine kendi vermiş insanlarız... Birinin gündemimize girmesi için akrabalık bağı olması lazım küçük hesaplar, entrikalar, gündüz kuşağı pembe dizisi tadında şeyler için yorgunuz çiçeğim zaten hayat yeterince zor, buraya kafamız dağılsın diye geliyoruz bir de burada ne kimseye dert veririz ne de kimsenin derdini çekeriz @pumpkin sana diyom gelinim sen anla djdjdn

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
@pumpkin tanımıyoruz ki ne konuşacağız hakkında
Yani sen beni ne kadar tanırsın, ben seni ne kadar tanırım? Hanımefendiyi de nick olarak tanıyoruz hepimiz fazla yaşlı ve günlük hayatın temposuna derdine kendi vermiş insanlarız... Birinin gündemimize girmesi için akrabalık bağı olması lazım küçük hesaplar, entrikalar, gündüz kuşağı pembe dizisi tadında şeyler için yorgunuz çiçeğim zaten hayat yeterince zor, buraya kafamız dağılsın diye geliyoruz bir de burada ne kimseye dert veririz ne de kimsenin derdini çekeriz @pumpkin sana diyom gelinim sen anla djdjdn
Arkasından konuşmak gibi olmasın ama olsaydı yüzüne de derdim biliyosunuzdur o yüzden rahatım sbsbs
Bana olay kurgu gibi geldi dbdndn
Velev ki böyle bir şey yaşandı ne gerek vardı ki. O gün müdahil olmama nedenim yeni polemikten çıkmış olmamdı açıkçası, yoksa ne saçma saçma şeyler bir kere yazdın iki kere yazdın kimse alınmadı üstüne daha 63835363.ye neden yazıyorsun :misshonk: ve yani onlar öyle konuştu diye öyle mi olmuş oluyor, muhatap olmayıp geçmek bu kadar zor olmamalı :dyg:
Ama yine de olay kurgu değilse arkasından gonuşulması hoş olmamış :misshonk:

• Haha
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Arkasından konuşmak gibi olmasın ama olsaydı yüzüne de derdim biliyosunuzdur o yüzden rahatım sbsbs
Bana olay kurgu gibi geldi dbdndn
Velev ki böyle bir şey yaşandı ne gerek vardı ki. O gün müdahil olmama nedenim yeni polemikten çıkmış olmamdı açıkçası, yoksa ne saçma saçma şeyler bir kere yazdın iki kere yazdın kimse alınmadı üstüne daha 63835363.ye neden yazıyorsun :misshonk: ve yani onlar öyle konuştu diye öyle mi olmuş oluyor, muhatap olmayıp geçmek bu kadar zor olmamalı :dyg:
Ama yine de olay kurgu değilse arkasından gonuşulması hoş olmamış :misshonk:
Kimse kimsenin özel hayatını bilmiyor ki ne konuşsunlar 🚬 diyelim ki konuşan var o zaman kiminle ne paylaştiğini bilirsin muhatabın o kişidir özel mevzular kimseyi bağlamaz ki tatlı aşımıza kan doğramaya gerek yok

pumpkin🌸

Elmas Üye
Kimse kimsenin özel hayatını bilmiyor ki ne konuşsunlar 🚬 diyelim ki konuşan var o zaman kiminle ne paylaştiğini bilirsin muhatabın o kişidir özel mevzular kimseyi bağlamaz ki tatlı aşımıza kan doğramaya gerek yok
Aynen katılıyorumm
Yalnız kim laf taşıdıysa ona da yazıklar olsunn :misshonk: bari onun nickini verseydi de gardımızı alsaydık :dyg:

V

Valkyrie

kim konuşmuş serçemin arkasından ne konuşmuş çok merak ediyor ben

• Haha
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

Elmas Üye

CaT

🎈
Board Admin
Ekmekmi kizda baniyorlar hdhsjs

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Meşazzz gelmez oldu serçe forumda ciklemez oldu

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
serçe banlanmadığın forum kalmadı kız.........

Üst Alt