Düşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.
Ne yazmış bana da dm.
Düşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.
Fazla ses getirememişse demekBen nerdeydim o ara onu düşünüyorum. Gündüz vakti bir de, gece olsa rüyalar aleminde fink atarım da, yaaani...
Geçmiş olsun ne diyelim, çok da uzatmaya gerek yok.
Fazla dikkat çekiyordu, yakında birtakım ayaklanmalara sebep olacaktı@pumpkin senin rengine ve boncuğuna ne oldu?
Sen böyle de dikkat çekiyorsun annem, ama gözümüz alışmıştı yani. 😶🌫️Fazla dikkat çekiyordu, yakında birtakım ayaklanmalara sebep olacaktı![]()
Annem mi , kızınız çok eğlençeliSen böyle de dikkat çekiyorsun annem, ama gözümüz alışmıştı yani. 😶🌫️
Boşver buna da alışır hem bu da çok güzel ben çok sevdimSen böyle de dikkat çekiyorsun annem, ama gözümüz alışmıştı yani. 😶🌫️
Yaya razı değil misinBir koç daha kaydı hayatımdan.
Asla uzun bir arkadaşlık olmuyor zaten alıştım 🚬
Sen misin yoksa oYükseleni yay olana? 🤪
Yay mı yazdım kız uyku sersemi yooYaya razı değil misin
Ay gidesim yok üstüme Bi ağirlik geldi çok gerildim bu süreçte ama gideceğim bizim burda erkenden toplanıyorlar çok kuyruk oluyor şimdi dalarım birine orda jfjxj hanımefendi kişiliğimi korumak için tenha olunca gideyim diyorumYay mı yazdım kız uyku sersemi yoo
koçlarla anlaşamıyorum başka bir burçla sorunum yok
Birde yalan yok yükselen aslan beni geriyor
Gerisi pamuk şeker
kalk kalk kol kola oy verek![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.