abi bunun anime için çok travmatik falan filan dediler ama normal anime çıktı aq
Mangasini okumalisin animede bu kisimlar yok yada daha sadelestirilmis , degistirilmis yada gosterilmemis vaziyette ki bir cok ulkede yasakli. Karanlik/Fantezi ortacag temasi var , soyle sahneler var. Artik travmatik mi degil mi sen karar ver dostum;abi bunun anime için çok travmatik falan filan dediler ama normal anime çıktı aq
manga harbiden sıkıntılı duruyor abi, eyvallah. ama manga okuyamadığım için bakamıciiimMangasini okumalisin animede bu kisimlar yok yada daha sadelestirilmis , degistirilmis yada gosterilmemis vaziyette ki bir cok ulkede yasakli. Karanlik/Fantezi ortacag temasi var , soyle sahneler var. Artik travmatik mi degil mi sen karar ver dostum;
(Cizimler efsane ama mangakasi gectigimiz yillarda hayatini kaybetti. Cok sevilen bir eser oldugu icin yakin bir arkadasi eseri devam ettiriyor "kentaro miura r.i.p"
Sahneler bir birinden bagimsiz ve mangakanin olmedigi donemde cizdigi eserleri. Gunceldeyim ben bu sayilar baya eskilerden.
Ne demek okuyamayacagim icin bro?manga harbiden sıkıntılı duruyor abi, eyvallah. ama manga okuyamadığım için bakamıciiim
beni çok yoruyor ya okumasını sevmiyom o yüzden :dNe demek okuyamayacagim icin bro?
Turkce cevirili de var istersen atarim siteyi.
He sevmiyorum diyorsan o ayri.
Am "okuyamadigina" inanmam nabsbsbhd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.