Kesinlikle kurt dökmeli, çıldırmalı, kendinden geçmeli bir şeyler olsun
Bu yaz arkadaşlarla tatil şart oldu şimdiden plan yapmalı🥳
Kesinlikle kurt dökmeli, çıldırmalı, kendinden geçmeli bir şeyler olsun
Hadi o zaman ne duruyoruz (Nazan Öncel)Bu yaz arkadaşlarla tatil şart oldu şimdiden plan yapmalı🥳
Hadi o zaman ne duruyoruz (Nazan Öncel)
Senin neyin eksik ? Sen de katıl :)))Ay hadi yaparsanız fotolar atınnn 🤩
Senin neyin eksik ? Sen de katıl :)))
Vuhhu harikasın. Haziranın 3.haftasi oralardayim ( çok kısa)birtakım telaşlarım var ama halledince katılacağım mezdekeler benden :)))
Bu kadın olsun amabirtakım telaşlarım var ama halledince katılacağım mezdekeler benden :)))
Bu kadın olsun ama
Keşke İstanbul’da bir hafta sonu kaçamağı yapabilecek kadar yakın olsaydım, Chen 🥹Bu hafta sonu olsa off diyorum benim kafa toplamaya ve kendimi dağıtmaya ihtiyacım var... Dağıtırken topluyorum
Çok eğleniriz canım çoookk 🥳🥳🥳 ama sende olsan keşkeKeşke İstanbul’da bir hafta sonu kaçamağı yapabilecek kadar yakın olsaydım, Chen 🥹
Benim yerime de bol bol eğlenin giderseniz.
Erkekleri kıvırtırken görmekten hoşlanmıyorumBizim meyhanede zenne çıkıyor ama kabul ederseniz organizeyi ben yapayım 😅
Bizim meyhanede zenne çıkıyor ama kabul ederseniz organizeyi ben yapayım 😅
sende gez onlarsız hem de tek başına muhteşem gezersin senNeşe Palamudu kim ki zaten.... Gezin gezin eğlenin...
Zenne izlemeye giden erkekte ne bileyim
Tek başına güzel olmuyor yasende gez onlarsız hem de tek başına muhteşem gezersin sen
Neden ki ?Tek başına güzel olmuyor ya
Tek başıma sıkılırım. İlla istediği olsun derse gitsin kendi başına istediğini yapsınNeden ki ?
Asıl kalabalık sıkıntılı olaibliyor... illa benim istediğim olacak diye dirten birileri çıkıyor ortamın tadı kaçıyor
tek başına her şey kafana göre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.