Bunun varlığını sadece sen hissediyorsan, kelime kaşarısındır.
platonik olabilir
"Seni istiyorum" daha orjin
Sen blues edasında yaklaşıyorsun kadınlara backdoorman...ben bir miktar orusbu ağızlı olduğumdan insanlar çok şaabmuyo
Kendini sev biz seni seviyoruzben bir miktar orusbu ağızlı olduğumdan insanlar çok şaabmuyo
ben bir miktar orusbu ağızlı olduğumdan insanlar çok şaabmuyo
Mükemmel süreyya sorusu vol99Klişe derken?
amaaan kanka, geçti zaten bizdenSen blues edasında yaklaşıyorsun kadınlara backdoorman...
Türk kızı henüz buna hazır değil olm
kendimi sevmiyorum, ihtiyacım da yok açıkçasıKendini sev biz seni seviyoruz
ahahahahah çok teşekkür ederim, sağ olasınSitede hafızamda kalan tek insansın ve kıvırcık saçlarına borçlusun bunuEkmeğin yenir suyun içilir senin kardeşim.
teşekkür ederim cnmAyrıca hayatımda gördüğüm klavye tuşlarinin arası temiz tek Erkek @Biggie
Ama klişe denmiş.Mükemmel süreyya sorusu vol99
Ama klişe denmiş.
Ama klişe denmiş.
Hisedilen ifadede klişe olur mu?Basmakalıp, söylenmek için söylenegelen, sözün şartları değiştiremediği haller. Klişe.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.