Yoksa sadece zorluk olsun diye mi izin verilmez ya da hayatına ben karışırım kararlarına ben karışırım üstülünğü mü kurmaya çalşırılar?
****Çocuklar ve gençler için sormuyorum ****
****Çocuklar ve gençler için sormuyorum ****
Başka birşey yazmaya gelmiştim bu okuduğum daha mantıklı geldi dinamik beynimizi ele geçirditravmalar yaşatarak sevgileriyle desteklendiğimizi düşünmemizi istiyor olabilirler.![]()
Belki anne babamız dışarıkileri değil de en çok bizi iyi tanıdığı için bir şey olmasın istiyordur çiytanem.Hayir, yoktur.
Severim cooook,cok sey de ögrendim onlardan.
Boynuz kulagi geciyor ama.
Insan belirli bir yasa geldi mi, ebeveyn takintisini üzerinden atmali.Belki anne babamız dışarıkileri değil de en çok bizi iyi tanıdığı için bir şey olmasın istiyordur çiytanem.
Mesela o adamın davranışlarının bizi üzüp yaralayacağını çok iyi biliyordur
Aileler çocuğun büyüdüğünü kabullenemiyorlar. Bu salak bişi yapamaz bişi bilmez diyorlardır kesinInsan belirli bir yasa geldi mi, ebeveyn takintisini üzerinden atmali.
Dogru bildigimiz yanlislari da unutturuyorlar bazi bazi.
"Cocuklarin" bilmesi ve güvendigi tek sey, ben düsersem, kalkmamda yardimci olacak birileri var'in güvencesi olmalidir.
Ebeveynler, dayanak icin kök, ucmayi ögrenmek icin kanat vermeleri gerek.
Konu erkek mi?.dddd
O zaman sunu diyelim,
Tecrübe acidir ama seni büyütür.
Ders cikarmak lazim.
Keske dinleseydimlerle olmuyo bu is.
Kabullen ve cikarim yap.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.