"Seni seviyorum" demek taciz suçu mu ?

Frenk

Altın Üye
çok iyi olmuş

sonunda birileri yaptı

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Inceden inceden laf sokmaya devam o halde

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Zaten finansal sartlar yüzünden evlilik sayilarinda azalma, bosanmalar ise yillardir her sene rekor tazeliyor, insanlar hizla yalnizlastiriliyor.

Erkekler hadi kopek gibidir, cukura at yasar da , kadinlar icin ayni sey soz konusu degil, denize dusup yilana sarilmak durumunda hala bir cok kadin, cunku egitimsiz ve calismak onun icin cok zor, hele bu devirde "temizlik olsa yapar bakarim evime" argümanı gecersiz, artik gocmen ve neredeyse bedava calisan rakipleri egale etmek zorunda.

Durumu bu kadar boktan hale getiren egitim politakalarina tesekkurleri borc bilirim.

Sosyal bir dogal seçilim galiba, kapitalizm buna zorluyor. Sonra "erkek kalmadı" "kadın kalmadı" muhabbetleri duyuyoruz.

Niye yazdım, tam da bu sancilari ceken bir kadin taniyorum. Yalnizliktan kafayi yemek üzere , otistik bir cocuk buyutuyor, calisamiyor, kocasi annesine bakmaktan eve bakamayinca egilmektense kirilirim deyip bosandi, kanser suphesi ile rahmi alındı.

Neyse en azindan kitap okumayi ogrettik, kitaba ihtiyacimiz olabilir gonderin gelsin.

Vel hasil cok zor hayatlar var lan.

Siz ne diyorsunuz simdi gidişata, sosyal bir muhendislik yok mu bu iste

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Azimli adammış, hiç yılmamış enteresan

Raison Detre

Altın Üye
Azimli adammış, hiç yılmamış enteresan

Bir ekran goruntusu almistim, gazze ve tel aviv'i live izliyorum gece 3 , yan tarafta dunyanin dort yanindan insanlar sohbet kanalinda, turk konyali pasif varsa yazsin dedi 😂😂

Gecenlerde de bir rus , turk erkeklerin ne kadar dusunceli oldugunu soyledigi bir video yayinladi, kadin diyor ki "bana sarildilar" garibim iste oda turkun azminden habersiz

Turk erkeklerine azim de sen. 🤣

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir ekran goruntusu almistim, gazze ve tel aviv'i live izliyorum gece 3 , yan tarafta dunyanin dort yanindan insanlar sohbet kanalinda, turk konyali pasif varsa yazsin dedi 😂😂

Gecenlerde de bir rus , turk erkeklerin ne kadar dusunceli oldugunu soyledigi bir video yayinladi, kadin diyor ki "bana sarildilar" garibim iste oda turkun azminden habersiz

Turk erkeklerine azim de sen. 🤣
Yaaa jfjxkx dünyanın bunca derdi varken Konyalının derdi de kendine özel gkfkx

Geçen haber yaptılar 29 Ekim'de asılan bayraklardan rahatsız olan Rus ile vardı

Artık Rus kızlarını da boykot edersiniz eeh malum bu kafar taşı toprağı araziyi evi sata sata vatandaşlık verince öyle oluyor. 🚬

Raison Detre

Altın Üye
Yaaa jfjxkx dünyanın bunca derdi varken Konyalının derdi de kendine özel gkfkx

Geçen haber yaptılar 29 Ekim'de asılan bayraklardan rahatsız olan Rus ile vardı

Artık Rus kızlarını da boykot edersiniz eeh malum bu kafar taşı toprağı araziyi evi sata sata vatandaşlık verince öyle oluyor. 🚬

Sen mete han'in yesim tasini bir prensese okuttugunu bilmiyon herhal, adam tapindigi tasi satmis bir prensese 😂

Sen diyon Rus sikayet filan

Raison Detre

Altın Üye
Kitap lazim kitappp hey

Raison Detre

Altın Üye
Seni seviyom mu dedik hayirdir niye atamiyom 😃

Üst Alt