Zaten finansal sartlar yüzünden evlilik sayilarinda azalma, bosanmalar ise yillardir her sene rekor tazeliyor, insanlar hizla yalnizlastiriliyor.
Erkekler hadi kopek gibidir, cukura at yasar da , kadinlar icin ayni sey soz konusu degil, denize dusup yilana sarilmak durumunda hala bir cok kadin, cunku egitimsiz ve calismak onun icin cok zor, hele bu devirde "temizlik olsa yapar bakarim evime" argümanı gecersiz, artik gocmen ve neredeyse bedava calisan rakipleri egale etmek zorunda.
Durumu bu kadar boktan hale getiren egitim politakalarina tesekkurleri borc bilirim.
Sosyal bir dogal seçilim galiba, kapitalizm buna zorluyor. Sonra "erkek kalmadı" "kadın kalmadı" muhabbetleri duyuyoruz.
Niye yazdım, tam da bu sancilari ceken bir kadin taniyorum. Yalnizliktan kafayi yemek üzere , otistik bir cocuk buyutuyor, calisamiyor, kocasi annesine bakmaktan eve bakamayinca egilmektense kirilirim deyip bosandi, kanser suphesi ile rahmi alındı.
Neyse en azindan kitap okumayi ogrettik, kitaba ihtiyacimiz olabilir gonderin gelsin.
Vel hasil cok zor hayatlar var lan.
Siz ne diyorsunuz simdi gidişata, sosyal bir muhendislik yok mu bu iste