Senden Sonra Kim Yazar

leblebitozu

Gümüş Üye
Bana kimse ne zaman ne söyleyeceğimi söylemez de sizi rahatsız edecek türde bir kalıp kullandığımı düşünmedim açıkçası. Sonuçta minnak bir sıfat. Asılma cümlesi değil.

Bu samimiyet şekli de değil ama neyse.
sen karşındakine nasıl hitap etmen gerektiğini sormuyorsan sana da birileri çıkıp ne zaman ne söyleyeceğini söyleme hakkı doğar (: şimdi sakince bu konuyu kapatalım. olur mu ?

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
İsmini bilmiyorum. Zaten isminle hitap ediyorum @Lotus diye. Minnak kelimesini yakınlaşma cümlesi olarak zannettiysen, ben sevimli bir karaktere sahip herkese bunu derim. Ama dememem gerekiyormuş.

Bana niye dikenlerin var diye soruyorsun ya? Cevabını bak kendin tavrınla verdin zaten.
Ben genel bir yorum yapmıştım. Sadece hoşlanmadığımı belirttim. Peki 🤗

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
sen karşındakine nasıl hitap etmen gerektiğini sormuyorsan sana da birileri çıkıp ne zaman ne söyleyeceğini söyleme hakkı doğar (: şimdi sakince bu konuyu kapatalım. olur mu ?
Bence de çünkü iş inada doğru gidiyor ki bunu da sabah sabah yapmak istemem :)

leblebitozu

Gümüş Üye
Tanımak için yakınlaşmak gerekir zaten :) Bunu da belirli oranda yaparsın. Betonarme duvara bir ek yapamazsın ama inşaat halindeki duvara her şeyi yaparsın. Anlatabildim mi? :)
yakınlaşırken dikkatli olmak gerekmez mi yada belli bir süre geçmesi gerekmez mi sence ?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
@Aforizma Gelip yazmıyorsun like at bari

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Üst Alt