Gece gece yine aşkın mı depreşti? :)
ahh sorma sorma .dGece gece yine aşkın mı depreşti? :)
E depreşir sonuçta benim yani 🤣 🤣ahh sorma sorma .d
tabiii kiii deeeee 😇😇@leblebitozu yazarmısın
Senin hemcinslerinin var ya, yatacak yeri yok yeri 🤣 🤣 🤣tabiii kiii deeeee 😇😇
@WarrenBuffett hemcinslerime laf etme de şuraya gel 😋😋
Gıcık değilim. Ama hitap şekillerinden hoşlanmıyorum. İsmimle hitap edersen belki güzel sohbetler içinde olabiliriz:)Senin hemcinslerinin var ya, yatacak yeri yok yeri 🤣 🤣 🤣
Benden sonra, doğa sever minnak @Lotus yazar. Ama son günlerde gıcık o bana.
Minnak @Lotus cümlesindeki art niyet, sapıklık, sululuk ya da bilimum negatif etki edecek bir sorunsal nerede?Gıcık değilim. Ama hitap şekillerinden hoşlanmıyorum. İsmimle hitap edersen belki güzel sohbetler içinde olabiliriz:)
Ben öyle ima ediyorsun demedim. Sadece ismimle hitap etmeni rica ettim.Minnak @Lotus cümlesindeki art niyet, sapıklık, sululuk ya da bilimum negatif etki edecek bir sorunsal nerede?
İsmini bilmiyorum. Zaten isminle hitap ediyorum @Lotus diye. Minnak kelimesini yakınlaşma cümlesi olarak zannettiysen, ben sevimli bir karaktere sahip herkese bunu derim. Ama dememem gerekiyormuş.Ben öyle ima ediyorsun demedim. Sadece ismimle hitap etmeni rica ettim.
evet lütfen (: illa samimiyetimiz olsun diye lakap, hitap arıyorsan bize sorabilirsin. biz sana ne demen gerektiğini söyleriz. anlaştık ?Minnak @Lotus cümlesindeki art niyet, sapıklık, sululuk ya da bilimum negatif etki edecek bir sorunsal nerede?
karşındaki insanı tanımadan, yaklaşım şeklini "ben böyleyim" diye herkese yaptığın gibi yaparsan, bazıları da herkesin kabul ettiği gibi etmeyebilir bence, sence ? ((:İsmini bilmiyorum. Zaten isminle hitap ediyorum @Lotus diye. Minnak kelimesini yakınlaşma cümlesi olarak zannettiysen, ben sevimli bir karaktere sahip herkese bunu derim. Ama dememem gerekiyormuş.
Bana niye dikenlerin var diye soruyorsun ya? Cevabını bak kendin tavrınla verdin zaten.
Bana kimse ne zaman ne söyleyeceğimi söylemez de sizi rahatsız edecek türde bir kalıp kullandığımı düşünmedim açıkçası. Sonuçta minnak bir sıfat. Asılma cümlesi değil.evet lütfen (: illa samimiyetimiz olsun diye lakap, hitap arıyorsan bize sorabilirsin. biz sana ne demen gerektiğini söyleriz. anlaştık ?
Tanımak için yakınlaşmak gerekir zaten :) Bunu da belirli oranda yaparsın. Betonarme duvara bir ek yapamazsın ama inşaat halindeki duvara her şeyi yaparsın. Anlatabildim mi? :)karşındaki insanı tanımadan, yaklaşım şeklini "ben böyleyim" diye herkese yaptığın gibi yaparsan, bazıları da herkesin kabul ettiği gibi etmeyebilir bence, sence ? ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.