Ay araya gireceğim kahkaha attım bu yoruma😂😂Leblebi bana doğru elinde baltayla gelir çok iyi bir fikir değil gibi 😀
hak etmişsindir. o yapamasa bile benden istemesi yeter.Lotus nergis seviyor diye çiçek uzattık .. çiçeği parcalatarak bana yedirmek istiyor gibi bir havası var 😀
Bir yerine değil dehak etmişsindir. o yapamasa bile benden istemesi yeter.
@Lotus ne yapayım çiçeği bal böceğim söyle ? neresine ne yapalım ?
Sen Ortacagda yaşıyor olsan ya çok erken ölürdün ya da Arya olurdun başımıza 😀hak etmişsindir. o yapamasa bile benden istemesi yeter.
@Lotus ne yapayım çiçeği bal böceğim söyle ? neresine ne yapalım ?
vazo su doluysa güzel fırlatılıyor. ağırlık dengesi ayarlanınca hava dönmeden gidebiliyor 🤣Bir yerine değil de
Masaya vazoya koyalım tatlım
Karşısına geçip kahve içerken gözlerimizi süzerek dedikodusunu yapalım mı🤭🤭
Arya sevdiğim bir karakterdi evetSen Ortacagda yaşıyor olsan ya çok erken ölürdün ya da Arya olurdun başımıza 😀
Benimde çok sevdiğim bir karekterdirvazo su doluysa güzel fırlatılıyor. ağırlık dengesi ayarlanınca hava dönmeden gidebiliyor 🤣
ve hayır, bizimle aynı masada oturmamalı bence. nacizane 😇
Arya sevdiğim bir karakterdi evet
Gerçekten bu kadar itici duruyorsam aynı masada oturulmayacak kadar.. masa belli zaten birkaç insanın yoğun oturduğu masa.. ben kalkayim bu platformdan teşekkürler :)vazo su doluysa güzel fırlatılıyor. ağırlık dengesi ayarlanınca hava dönmeden gidebiliyor 🤣
ve hayır, bizimle aynı masada oturmamalı bence. nacizane 😇
Arya sevdiğim bir karakterdi evet
yoo gitmeni gerektirecek bir durum yok ortada.Gerçekten bu kadar itici duruyorsam aynı masada oturulmayacak kadar.. masa belli zaten birkaç insanın yoğun oturduğu masa.. ben kalkayim bu platformdan teşekkürler :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.