Kes lan.. kıskanç şey.@ZeL tavsiyelerde mi bulunuyorsun buna?
yakıştıramadım....
ZeL gel dedi geldik.. seni kim çağırdı onu söyle ahah
Kes lan.. kıskanç şey.@ZeL tavsiyelerde mi bulunuyorsun buna?
yakıştıramadım....
Kes lan.. kıskanç şey.
Hepinizden sıkıldım ben gidiyorum peşimden gelmeyinKes lan.. kıskanç şey.
Hoş buldum teşekkürler.Hoş geldiniz.
Teşekkürler.Selamlar Keyifli Forumlar 👏
Hoş buldum canım benim.Hoş geldin Cafercim
Teşekkürler tatlım, hoş buldum.. ZeL çok ısrar edince geldim.. sensiz ortam olmaz dedi, davete icabet ettik :)Cafocan.Hos geldin.
Ne iyi ettin.
Inandik cafercim...tamam.gsbsbdTeşekkürler tatlım, hoş buldum.. ZeL çok ısrar edince geldim.. sensiz ortam olmaz dedi, davete icabet ettik :)
ona ne iyi ettin, bana bir sen eksiktin...Cafocan.Hos geldin.
Ne iyi ettin.
@ZeL engelle bence.Biri şuna komik olmadığını söylesin…
Ne iyi ettin derken, ironi yaptı bence. Dkfjfkkfona ne iyi ettin, bana bir sen eksiktin...
Bilgilendirme için teşekkürler..Biri şuna komik olmadığını söylesin…
Sen de iyi ettin.ona ne iyi ettin, bana bir sen eksiktin...
26 senelik forum hayatımda beni engelleyen kadın olmadı.. bırak bu işleri..@ZeL engelle bence.
Çok yaşa@ZeL engelle bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.