Xkdmkddkkd 'hesap bulunamadı'26 senelik forum hayatımda beni engelleyen kadın olmadı.. bırak bu işleri..
Xkdmkddkkd 'hesap bulunamadı'26 senelik forum hayatımda beni engelleyen kadın olmadı.. bırak bu işleri..
şey olabilir mi, ferdi tayfur sevgiler çiçek gibiSen de iyi ettin.
Hepiniz iyi ettiniz.
Oldu mu gönlün?
Bi sarki ariyorum yaklasik 45 dakikadir bulamadim.
Onun gerginligi var biraz üzerimizde.
Sorry
Seninle ben bir miyim..ona ne iyi ettin, bana bir sen eksiktin...
Buraya yeni insanlarla tanışmaya geldim by.Xkdmkddkkd 'hesap bulunamadı'
Beni rahatsız etme, burada admin yok mu..ne kadar sosyal bir insan, kel ve sosyal...
ekseri kel.
+ aldatıldımBeni rahatsız etme, burada admin yok mu..
Lan senin saçın var son 10 senede 3 flörtün var.. benim saçım yok, haftada 10 flört eskitiyorum..
Benzini shellden ilgiyi kelden alacaksın.. by
Merhaba, umarım severim.. sevmeye, sevilmeye ihtiyacım var.Merhaba burayı seversin hg
Cici Run cici cici ciiciiiMerhaba, umarım severim.. sevmeye, sevilmeye ihtiyacım var.

Demek bu foruma henüz yakışıklılığım hakkında gerekli bilgilendirme yapılmamış..Cici Run cici cici ciiciii
![]()
en son attığında vuku bulan olaylar silsilesi..Demek bu foruma henüz yakışıklılığım hakkında gerekli bilgilendirme yapılmamış..
Neyse bir oduncu gömleğim ile fotoğraf atarım..
Yakışıklı adamın düşmanı çok olur.. ne yapayım, hayatında o kadar güzel kaç gömlek gördün ahaha.en son attığında vuku bulan olaylar silsilesi..
bi dur olm ya...
Evet, geldim :) hoş buldum.Hoş geldiniz.
Zengin, centilmen erkek gelmiş kızlar. 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.