Bilim adamları ne diyor sevgili chen 

Seks olsun da amaç olmuş araç olmuş önemi yok
Özünde romantik bir erkekmiş Eru 🚬Seks yapmak için aşık olmuyor muyuz zaten?
Geçelim detayları. Sonuç ve amaç hep sekse varıyor.
Varlığından bi haber olduğum bir konuda adım geçmişSonuçtur.
Illa Yiyismek icin ask gerekmior.
Düz sevis yani..ne karistiriyorsun aski felan.?
Ne dioduk FB mi neydi?
Gerci @Frenk daha iyi bilir.dd
Konu ayipsli seyler Frenkcim.Varlığından bi haber olduğum bir konuda adım geçmiş
neler oluyor anlatın bakim
anlatamayacağın şeylerde neden etiketliyorun beniKonu ayipsli seyler Frenkcim.
Bos ver
Anlatacak ne var ki Frenkcim..gecen FB yo konustuk baska bi konuda..ben de FB yi aninca bu konuda, aklima sen gelmistin.anlatamayacağın şeylerde neden etiketliyorun beni![]()
FB konusu muAnlatacak ne var ki Frenkcim..gecen FB yo konustuk baska bi konuda..ben de FB yi aninca bu konuda, aklima sen gelmistin.
Bu kadar :)
Zihnimizi temiz tutalim dicem de...her yerdeler her yerdeFB konusu mu
çok karmaşık o yaa sonra da millet açık ilişkiye dönüyor![]()
Domestos var 3 litre bende istersen Zihnine dökelim birazZihnimizi temiz tutalim dicem de...her yerdeler her yerde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.