Ben deli gibi önceki postların tamamını okudum nunu hanımcım 😁Biri bana nolcak napcam 101 mi dicem 101 i cümle içinde falan mı kullanıcam
Helppp
Oyunsal bir esprisi olsa iyiymişBen deli gibi önceki postların tamamını okudum nunu hanımcım 😁
Yok öyle mantık falan.
Düm düz, sayı. Çünkü herkes başlattığı şeyin sonsuza kadar sürmesini ister 😁😁
102!
Günes carpti.@Süreyya yardım lazım mı? SOS veriyormuş gibi hissediyorum spakonam
hangisi? bizim güneş mi uy-sucuti mi? biz de yoğurt çokta seni keser mi bilemiyorumGünes carpti.
yogurt felan varsa ver de süreyim
NIye?Yogurt kesik mi yoksa?hangisi? bizim güneş mi uy-sucuti mi? biz de yoğurt çokta seni keser mi bilemiyorum
hayır, mayası kötü :/NIye?Yogurt kesik mi yoksa?
Bizim güneş.
Bizim.
Izim.
Zim.
Im.
M.
109, capraz toplami 10, onun capraz toplami 1...
b1r
o benim sorunum olsunhayır, mayası kötü :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.