De
Devamını getirecek bir baba yiğit yokmu tühDam üstünde uneler Dam üstünde uneler
Devamını getirecek bir baba yiğit yokmu tühDam üstünde uneler Dam üstünde uneler
Dizlerimi titretti Aşık oldum galiba
sen de biraz akıl olsa beni severdin
Sevilecek insan bendim neden sevmedin.....
Babayiğit önce üstteki sarkiyi tamamlaman gerekiyorDe
Devamını getirecek bir baba yiğit yokmu tüh
Görmemiştim gerci görsemde o şarkıyı bilmiyorum 😭Babayiğit önce üstteki sarkiyi tamamlaman gerekiyor
şa çipnemişim yalan dünyayıtombul tombul memeler vizyon bu kadar mı şimdi ahahaha meme dedik diye utandık mı hayır
Ankarada yedim taze meyvayı?
Baharda hediye gibi geldin hoş geldinMuahhhhhhh muahhhhhhh
hiç ummazdım oldu
Gel gel gel güzelimSon
Baharda hediye gibi geldin hoş geldin
Gel gel güzelim gel hic acımacak
Şarkımızı söylüyorum sakın ağlamaneden ben neden
ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen
akşama geleceğim akşama geleceğim evinizde köpek varGel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak
Kalk gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak
Tavukları pişirmişem @SleepleSsS i de çarşıya göndermişem
İr yar sevdim el aldı keşke sevmez olsaydım aman amanne zaman sarhoş olsam kaldıramıyom kolları
Çarşambayı sel aldı
Yukarda ne etti isa getti aşağa duştiElin kızı naziktir
Ben üfledim o uçtu (İsmail türüt)
Dırırındırırıdırırım gidiyorum gündüz gece dırırıdırırımkumarcı karısı binnaz
uzun ince bir yoldayım
@Barbara aklına gelmedimi devamıDırırındırırıdırırım gidiyorum gündüz gece dırırıdırırım
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.