Kalpli öpücük falan atıyoruz ama bi belalın faalan yok değil mi kafamıza sıkmasın?Ba
Yıl
Dım
Kalpli öpücük falan atıyoruz ama bi belalın faalan yok değil mi kafamıza sıkmasın?Ba
Yıl
Dım
Hala yaşiyorsan umut var demektirKalpli öpücük falan atıyoruz ama bi belalın faalan yok değil mi kafamıza sıkmasın?
Katiliyorum. Hawking in hayatini anlatan bir film var, bunu izlerseniz eger daha iyi anlarsiniz.Eğer bu adam'ı cekici bulmuyorsan (einsten'dan sonra ki en en zeki fizikçilerden stephen hawking) sapyoseksuel degilsindir. Yalnizca buna kendinizi inandiriyorsunuz demektir sapyo arkadaslar.
Cunku zeka seni bir yere kadar etkileyecektir. Ayrica cok zeki bir adam'ı onun kadar zeki olmadigin icin dibe cekecegin ve iletisimde kopukluk olusturacagindan yine potada olacaksınız. Bir şey istiyorsan ona eş değer de bir şey vermelisin. Bu dunyanin esit takas prensibidir.
![]()
Hangi filmKatiliyorum. Hawking in hayatini anlatan bir film var, bunu izlerseniz eger daha iyi anlarsiniz.
Değinmek istediğim şey o değil. Sapyoseksuellik ile aseksuellik arasında ince bir çizgi var. Bugün sapyoseksuel olduğunu söylemenin bir albenisi ve hissettirisi olduğundan insanlar kullanıyor. Şey gibi " ben empati yapan biriyimdir" der herkes ama teoride böyle değildir. Ama ne hikmetse kimse empati yapamayacak olgunlukta olmadığını savunmaz ki günümüzün insanlar üzerinde en çok gözüken sorunsalıdır.Çekici mi şimdi bu tamam zeka olsun da bununki fazla eser miktarda zeka olsa yeter
Çünkü yatağa uzandığınız da zeka gibi soyut bir şeyi yalayamazsınız. Çok mu şey oldu aw daşliadlşa,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.