Sapyoseksüel olmak

S

Serçe

Zeki dedik ama düz zeki de değil renkli esprili yerine göre hareket eden olsun. Abartmayın yani. Bilimsel sözleriniz den de nefret ediyorum.

Nobody

Teknik Admin
Eğer bu adam'ı cekici bulmuyorsan (einsten'dan sonra ki en en zeki fizikçilerden stephen hawking) sapyoseksuel degilsindir. Yalnizca buna kendinizi inandiriyorsunuz demektir sapyo arkadaslar.
Cunku zeka seni bir yere kadar etkileyecektir. Ayrica cok zeki bir adam'ı onun kadar zeki olmadigin icin dibe cekecegin ve iletisimde kopukluk olusturacagindan yine potada olacaksınız. Bir şey istiyorsan ona eş değer de bir şey vermelisin. Bu dunyanin esit takas prensibidir.

ozJnwy.jpg
Katiliyorum. Hawking in hayatini anlatan bir film var, bunu izlerseniz eger daha iyi anlarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: CaT

Xasthur

Yönetici
Çekici mi şimdi bu tamam zeka olsun da bununki fazla eser miktarda zeka olsa yeter
Değinmek istediğim şey o değil. Sapyoseksuellik ile aseksuellik arasında ince bir çizgi var. Bugün sapyoseksuel olduğunu söylemenin bir albenisi ve hissettirisi olduğundan insanlar kullanıyor. Şey gibi " ben empati yapan biriyimdir" der herkes ama teoride böyle değildir. Ama ne hikmetse kimse empati yapamayacak olgunlukta olmadığını savunmaz ki günümüzün insanlar üzerinde en çok gözüken sorunsalıdır.

Gerçi bu mevzu 2009-2018 ler arasında revaçtaydı ülkeye anlamı çok geç geldi diyebilirim. Ufak çapta zeka herkeste var zaten ve herkes akıllı insanları sever. Sapyoluk ise moda gibi bir şey. Ancak ben buna inanmıyorum insanlar genel de kendine karşı iki yüzlü bu konuda.
Mesela çok zeki bir insan ile yaşamanında zorlukları vardır. İş ben zeka seviyorum ile bitmiyor;

Sapyo saplantına doğru insanı bulabilmenin olasılığının düşüklüğünden bahsediyorum aslında. Hatta şöyle bir örnek veriyim izlerseniz daha net olur;
Hele bir de adam geek`se sana anlattığı şeyleri dinlemek yerine hayran hayran bakman bir süre sonra o insanın uzaklaşmasına sebep olucaktır.
Ulan anlatıyorum anlatıyorum ama fikir alışverişi yapıcak kişi karşımda yok. Bana ihtiyacı olan birini ben ne yapayım mk der.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
bu hayattaki lanettir .s.s
iq 89 seviyeleriyle muhatap oldukça özellikle :honk:

şöyle bakalım sapyoseksüel olmak, zekayı en tahrik edici unsur olarak görürler…yani zekası olsun başka şeyi olmasın diye birşey yok , unsurlar her zaman vardır.bazıları saç sever bazıları omuz vs vs..sadece cazip gelme meselesi.. zekayı en başa koyuyor diye ötelememek lazım, bazıları ayak seviyor ?

S

Serçe

Zeka yı doğru yerde kullanmak önemli zeki ama vucut dilini nerde nasıl davranacağını bilmiyor ise düz zekaya kimse düşmez.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
yok öyle bir şey.

Genel görelilik konuşurken orgazm olan birini görmedim şahsen, duymadımda.

163 iq ya sahip marilyn monroe'ya olan ilgim the seven year ıtch etek sahnesinden öte gidememiştir mesela.

Bu çirkin ve gözlüklü ineklerin , yitik seksüel hayatlarına bir nefes verme çabası, yalanıdır.

Çünkü yatağa uzandığınız da zeka gibi soyut bir şeyi yalayamazsınız. Çok mu şey oldu aw daşliadlşa,

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt