İşte böyle olması lazım herkes'in... Kendinizi geri çekmeyin şantaj meselesi sizin iç sohbetlerinizi kapsamaz .. Verin uğraşsınhukuki süreç başlatın bırakın onun canı sıkılsın
Yok ifşa olmuyor yanlış biliyorsunuz işte şantaj denmesinin sebebi buSanirim bir kadin olarak her zaman "hukuki sürec baslatayim keyfime bakayim" demek olmuyor.. illa baslatirsin ama iste, anladiniz siz onu...
Yok ifşa olmuyor yanlış biliyorsunuz işte şantaj denmesinin sebebi bu
Hayır anlamadın ... Sen dedin ki olmaz kadın olarak hukuki süreç başlatayım süreç başlatayım keyfime bakayım başlatırsın ama olmaz .. Anladınız... Anladığım ben kadınım çevrem ailem var nasıl olcak diyorsun aksine kadınlar da mahremiyet korunur yapmıyorsanız biz sizin korkunuz olur amaç bu zatenSeni ifsalarim demek santaj mi oluyor? Ama ifsalanmadan?
He düz soruya düz cevap vereyim tehdit ve şantaj oluyor evet 🙂↕️Seni ifsalarim demek santaj mi oluyor? Ama ifsalanmadan?
kuyruğunu kedi gibi kaçıranlar da dahil dimi yavrumBöyle pezolara arka çıkan hemcinslerim de olmuyor değil.
Hayır anlamadın ... Sen dedin ki olmaz kadın olarak hukuki süreç başlatayım süreç başlatayım keyfime bakayım başlatırsın ama olmaz .. Anladınız... Anladığım ben kadınım çevrem ailem var nasıl olcak diyorsun aksine kadınlar da mahremiyet korunur yapmıyorsanız biz sizin korkunuz olur amaç bu zaten
yok yok canım erkekte ego varsa eğer o egoyu o kadın onun sağlam yerinden vurursaHic öyle bir durumla karsilasmadim, bence kadinin durusuyla da alakali, erkekler bunu kimde yapabileceklerini kimde yapamayacaklarini cok iyi biliyor. Bunu ayirt edemeyen erkek zaten yapmaz
dur simdi yavaş yavaş @Garga açıklayacaktır bize..konunun kökeni nereden geliyor acaba
okumadan konunun kollanmak olduğunu nereden çıkardın..eeee ne oluyor kim kime şantaj yapmış kim kimi ifşalamış ?
Şantajlık duruma geleni kollamak mı konunun içeriği şimdi üşendim hepsini okumaya![]()
Forum konusu la
ates olmayan yerden duman çıkmaz dostumForum konusu la
Erkek de yapmaz adam da yapmaz da... Son sevilen sanatçı bile yapmış haberler de görünce otomatikmen beyin konuyu mantık olarak işledi buraya açtım yani kimin ne olacağı ne yapacağı belli değil..Hic öyle bir durumla karsilasmadim, bence kadinin durusuyla da alakali, erkekler bunu kimde yapabileceklerini kimde yapamayacaklarini cok iyi biliyor. Bunu ayirt edemeyen erkek zaten yapmaz
Dostusu ben forum kafalı bir insan değilimates olmayan yerden duman çıkmaz dostum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.