Şantaj

Garga

Altın Üye
Yapanları asmak yetmez eziyet ile işini göreceksin, anasından doğduğuna pişman olacak ki ibreti alem olacak'

Şantaj' nedir anlamı yapılan eyleme göre değişir..

Küboo

🎈
Board Admin
Sanirim bir kadin olarak her zaman "hukuki sürec baslatayim keyfime bakayim" demek olmuyor.. illa baslatirsin ama iste, anladiniz siz onu...

Aze

Bronz Üye
Böyle pezolara arka çıkan hemcinslerim de olmuyor değil.

Garga

Altın Üye
Seni ifsalarim demek santaj mi oluyor? Ama ifsalanmadan?
Hayır anlamadın ... Sen dedin ki olmaz kadın olarak hukuki süreç başlatayım süreç başlatayım keyfime bakayım başlatırsın ama olmaz .. Anladınız... Anladığım ben kadınım çevrem ailem var nasıl olcak diyorsun aksine kadınlar da mahremiyet korunur yapmıyorsanız biz sizin korkunuz olur amaç bu zaten

Küboo

🎈
Board Admin
Hayır anlamadın ... Sen dedin ki olmaz kadın olarak hukuki süreç başlatayım süreç başlatayım keyfime bakayım başlatırsın ama olmaz .. Anladınız... Anladığım ben kadınım çevrem ailem var nasıl olcak diyorsun aksine kadınlar da mahremiyet korunur yapmıyorsanız biz sizin korkunuz olur amaç bu zaten

Hic öyle bir durumla karsilasmadim, bence kadinin durusuyla da alakali, erkekler bunu kimde yapabileceklerini kimde yapamayacaklarini cok iyi biliyor. Bunu ayirt edemeyen erkek zaten yapmaz

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
Hic öyle bir durumla karsilasmadim, bence kadinin durusuyla da alakali, erkekler bunu kimde yapabileceklerini kimde yapamayacaklarini cok iyi biliyor. Bunu ayirt edemeyen erkek zaten yapmaz
yok yok canım erkekte ego varsa eğer o egoyu o kadın onun sağlam yerinden vurursa
erkek saldırgan oluyor.. aslında bunu yapabilen erkolar pasif basit zayıf ve kesinlikle KENDİSİNİN KUSURU vardır.

• Beğen
Tepkiler: Aze

Frenk

Elmas Üye
eeee ne oluyor kim kime şantaj yapmış kim kimi ifşalamış ?

Şantajlık duruma geleni kollamak mı konunun içeriği şimdi üşendim hepsini okumaya :D

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
eeee ne oluyor kim kime şantaj yapmış kim kimi ifşalamış ?

Şantajlık duruma geleni kollamak mı konunun içeriği şimdi üşendim hepsini okumaya :D
okumadan konunun kollanmak olduğunu nereden çıkardın..
acikla

Garga

Altın Üye
Erkek de yapmaz adam da yapmaz da... Son sevilen sanatçı bile yapmış haberler de görünce otomatikmen beyin konuyu mantık olarak işledi buraya açtım yani kimin ne olacağı ne yapacağı belli değil..

Üst Alt