bi ara yanlışıkla sabah 6 7 de kalkmıştım cok kotu bi duygu ya .s neyse sabaha kadar oyun oynim film filan izliim(:
Bir yerde kediler geceleri avcı olduklari için gece uyumuyor, tetikte bekliyorlar. Uyuyan sahiplerinin hayatından endişe duydukları içinde onları sürekli dürterek uyandırmaya çalışıyorlar diye okumuştum.@nunu ben uykum gelmesine yakın bir yarım saat falan önceden tüm ışıkları kapatıp yatağa giriyorum. Benim velet yatağa girdiğim anda kıpraşmaya başlıyor çünkü.
Dün gece tam dalıyordum dolabın üstüne koyduğum kutuyu devirdi.: ))) Kızamıyorum da son sürat kaçıyor gecenin bir yarısı. Yakalayınca da minnoş minnoş bakıyor.
Al, şimdi de fosur fosur uyuyor, şeytan diyor hıncını al ama nerdeeee.. ))
Hissedilmis te kimse ulaşamamış, hayalim oh mis hdkshjsyoklugun hissedilmemişse sktr et![]()
o kadar derin mi yaa snn uykun ?Hissedilmis te kimse ulaşamamış, hayalim oh mis hdkshjs
Söylemesi ayip, benim daha ev telefonum var, onu bile duymamisim dhsjd
o kadar derin mi yaa snn uykun ?
hey maşşallahh.
bende alarm kurarım alarmdan bi saat önce uyanırım.
alarm kurmazsam 2 saat önceden uyanıyorum adkjsajkd
o zaman iyi gecelrHayir ya normalfe cit sesine uyanirim, ama dün 3 saat uyudum bugün cikmis acisi
o zaman iyi gecelr
Uyumadıklarına say artık bu uykuyu. Ben de uyusam öyle ölü gibi ne süper olurdu😁Hayir ya normalfe cit sesine uyanirim, ama dün 3 saat uyudum bugün cikmis acisi
Uyumadıklarına say artık bu uykuyu. Ben de uyusam öyle ölü gibi ne süper olurdu😁
Ona da razıyız be😁Deliksiz değildi ama![]()
Ona da razıyız be😁
O kadar da kötü durumda değilim yahu😁Kendine morfin yazsana djjdjd morfinmiydi o uyutan yoksa agri kesicimi morfin? Djsjs
O kadar da kötü durumda değilim yahu😁
Tabisi de elime mi yapışır? Kimlik bilgilerini dm den at, üç yüz beş yüz mg yazayım sana🤪Bana yazarmısin??? Ben okadar kötü durumdayim hjsjs
Tabisi de elime mi yapışır? Kimlik bilgilerini dm den at, üç yüz beş yüz mg yazayım sana🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.