Değilsin zaten, ben hep şüphe duyuyordum dhdhdjdhdhdArkadaşlar ben insan değil mişim
Hakkınızı helal edin 🤣🤣🤣
Değilsin zaten, ben hep şüphe duyuyordum dhdhdjdhdhdArkadaşlar ben insan değil mişim
Hakkınızı helal edin 🤣🤣🤣
Eee ben de olmuyor işte. 12de yatıyorum, 7.20 - 7.30 - 7.40 - 7.50 alarmlarından sonra 8.00 gibi kalkıyorum ama üzerimden tır geçmiş gibi sanki hiç uyumamışım gibi yorgun kalkıyorum.O kadar da değil, bizim yaştaki insanlar için 6-7 saatlik bir uyku yeterli oluyor.
8 ideal tabi.
12de yatsan bile yeterli olabilir dinlenmiş hissetmene.
(aşağı yukarı)
Sende birikmislik çok olabilir mi?Eee ben de olmuyor işte. 12de yatıyorum, 7.20 - 7.30 - 7.40 - 7.50 alarmlarından sonra 8.00 gibi kalkıyorum ama üzerimden tır geçmiş gibi sanki hiç uyumamışım gibi yorgun kalkıyorum.
Alarmlarım BMW serisi gibi 😊
Sanırım evet, bende birikmişlik var.Sende birikmislik çok olabilir mi?
Sadece uyku değil, senin yıllık izne ihtiyacın var.
Bak, aslında sen de biliyorsun neyin ne olduğunu, yani gayet farkındasın.Sanırım evet, bende birikmişlik var.
Ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Yıllık izinlerim bir yıl kadar birikmiş olabilir :)
Sanki bütün dünyanın yükü benim sırtımda gibi.
Bunun çözümü bende ama elimde değil. Ben neden bu haldeyim ki? Elalemin işi için kendi hayat kalitemi sağlık açısından sıfıra indiriyorum.
Ama yapamıyorum, değişemiyorum. Odunlaşmışım sanırım.
Benden köy olmaz, emin oldum. 🚬
Aşk olsun ya 🤣🤣🤣 toprağı kamyonla döktü 🤣🤣🤣Değilsin zaten, ben hep şüphe duyuyordum dhdhdjdhdhd
Yok canımcım, ben senin ilahi bir varlık olduğunu düşünüyorum jdjdjdAşk olsun ya 🤣🤣🤣 toprağı kamyonla döktü 🤣🤣🤣
Herşeyin farkında ama hiçbirşey yapamayan biri.Bak, aslında sen de biliyorsun neyin ne olduğunu, yani gayet farkındasın.
Değiştirmek için çaba sarfetmek bile istemiyorsun, çünkü istesen yaparsın, bu potansiyel sende var.
Biraz kendine odaklanmanin vakti gelmişte geçmiş.
Hayatını eline al bence, her şey iş değil.
Zamanını, vücudunu, sağlığını düşünmeye başlaman lazım.
Birden bire olacak bir şey değil ama ufak adımlarla kendini buna itmeye baslayabilirsin.
Yaşam koçu gibiyim anasını satayım.
Ülkede yeterince ilahi sanılan varlık var aman ben o kervana girmeyeyim günahlarım bana yeter 🤣🤣🤣Yok canımcım, ben senin ilahi bir varlık olduğunu düşünüyorum jdjdjd
Ay yok be, onu ben de oynamak istiyorum.Ülkede yeterince ilahi sanılan varlık var aman ben o kervana girmeyeyim günahlarım bana yeter 🤣🤣🤣
Çocuk gibi oyun oynadığımdan masum mu göründüm acaba 🤣🤣🤣
Noldu ya hasta mı oldun 🥲Ay yok be, onu ben de oynamak istiyorum.
Bi' yükleyemedim jdjdjd
İyileseyim de oynayalım onu
Evet, biraz usutmusum ama ilaç falan aldım daha iyiyim.Noldu ya hasta mı oldun 🥲
Çok geçmiş olsun.Evet, biraz usutmusum ama ilaç falan aldım daha iyiyim.
Biraz dinlenirim, geçer. 🌞
alarmlı yatarak
yoklugun hissedilmemişse sktr etBugün uyuyakalmisim, alarmi kapatmisim telefon uçak modunda hdjshejd 10 da uyandim 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.