Russell Crowe Emekli Oluyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Oscar ödüllü 59 yaşındaki aktör Russell Crowe, sinemada geçirdiği 40 yılın ardından oyunculuk kariyerini sonlandırmayı düşündüğünü belirtti.

60 yaşına girmeye hazırlanan Crowe, emekliliği düşündüğünü itiraf etti.

Sektörde yaşlandığını ve kariyerindeki bir sonraki adımı düşünmeye başladığını söyleyen Crowe, “Şu anda, aynanın karşısına geçip ‘Bu da kim?’ diye sorduğunuz o dönemdeyim” dedi.

Crowe şöyle devam etti: “O hala çalışmalarında yeni şeyler keşfediyor. Ya da duracağım ve bir daha benden haber alamayacaksınız. Ne olacağına henüz karar vermedim. Bunlar çok geçerli iki seçenek.”

-a-

Altın Üye
Oscar ödüllü 59 yaşındaki aktör Russell Crowe, sinemada geçirdiği 40 yılın ardından oyunculuk kariyerini sonlandırmayı düşündüğünü belirtti.

60 yaşına girmeye hazırlanan Crowe, emekliliği düşündüğünü itiraf etti.

Sektörde yaşlandığını ve kariyerindeki bir sonraki adımı düşünmeye başladığını söyleyen Crowe, “Şu anda, aynanın karşısına geçip ‘Bu da kim?’ diye sorduğunuz o dönemdeyim” dedi.

Crowe şöyle devam etti: “O hala çalışmalarında yeni şeyler keşfediyor. Ya da duracağım ve bir daha benden haber alamayacaksınız. Ne olacağına henüz karar vermedim. Bunlar çok geçerli iki seçenek.”
EYT mi?

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
O değil de bu adamın gülüşüne hastayım.

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Torun torba gelince bayram harçlığı veremiyorum diyen Türk emeklisi ile kapışır mı dersiniz

SleepleSsS

Yorumbaz
allah emekli aylığını yedirmeyi nasip etsin
rasıl abi

Üst Alt