Tema Editörü

Milli piyango şans oyunu zenginlerinin sonlarının hep kötü olması

Hırpıt

Sevmeyi biliyorum
Platin Üye
1/3
Konu Sahibi
Haram helali kenara koy konu o değil... Ama okuyuruz hepsi perperişan oluyor bu şans oyunu parasından değil, belki de para ile zamansız tanışan ne yapacağını bilmeyen insan durumu

Bana hurafe geliyor. Arkadaşımın babası yılbaşında çok iyi miktarda ödül kazanmışlardı. Villa aldılar araba aldılar ve aradan 10 sene gibi süre gçti hiçbir şey olmadı. Hatta iş bile kurdular. MK Yayıncılık onların.

En başta şans oyunları haram.
Diğer bir açıdan bakacak olursak; bir insan tüm çabalarına rağmen zengin olamiyorsa onun kısmeti o kadardır, yonetebileceginden fazlasına talip olmak hayaldir ama fazlasi onun karakterinde büyük degisiklik yapıyorsa zaten felaketi olur. Parayı tasiyabilmek meziyet işi. Sırf kendin için değil başkaları için deeee harcayabilmek ... Akıllı yatırımların yanı sıra kazandığını yiyebilmek nasiptir. Hiç yiyemeden zevkleri için harcayamadan sürekli biriktirmenin bir manası yok ... Gelmişiz dünyaya tadına varmadan mi gidelim :d

Her neyse helal kazançlar diliyorum

Ülkede pek helal kazan isteyende kalmadı bence. Herkes kumar ve şans oyunlarından para kırma peşinde. Özellikle kumar peşinde koşanların sonu çok kötü çok.

Geri