Sahibimle delirmeceler.
Niye ölmek istiyorsun. pıt diye gidersen ne yapacaksın.![]()
O kadar yorgunum ki su an, Charon a iki coin verip, beni karsi tarafa götür diyesim geli.
Uyku da bir ölüm.Niye ölmek istiyorsun. pıt diye gidersen ne yapacaksın.
Bir kurtariciya ihtiyacim varmis gibi mi görünüyorum? sevgili dinamik?Sevgilin gelip artık seni yeraltı diyarından kurtarar sevgili Süreyya 😛
Aşkı için sensiz yaşamayıp seni bulmaya gelecek çılgın bir sevgilin olmasın mıBir kurtariciya ihtiyacim varmis gibi mi görünüyorum? sevgili dinamik?
![]()
Iki cilgin bir hamama yakisir.Aşkı için sensiz yaşamayıp seni bulmaya gelecek çılgın bir sevgilin olmasın mı
Yer altı diyarından çıkaracak sevgili zengindir herhalde.Iki cilgin bir hamama yakisir.
Fakirlique.
Olmasin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.