Ee tabii.Yer altı diyarından çıkaracak sevgili zengindir herhalde.
Toplumun her kesimi zengin olsaydı kadınlar trip yapamazdı. Fakirler sevmesin mi 😛
Elmasi cikarmak, zengin işi.
YAkarsa dünyayi garipler yakar, moduna girmezsin ins.
Ee tabii.Yer altı diyarından çıkaracak sevgili zengindir herhalde.
Toplumun her kesimi zengin olsaydı kadınlar trip yapamazdı. Fakirler sevmesin mi 😛
Türkiye’de fakir daha fakir oldu. Zenginler daha zengin. Bulursun artık zengin bir beyefendi. 😛Ee tabii.
Elmasi cikarmak, zengin işi.
YAkarsa dünyayi garipler yakar, moduna girmezsin ins.
O Beni bulur.Türkiye’de fakir daha fakir oldu. Zenginler daha zengin. Bulursun artık zengin bir beyefendi. 😛
Nedir sevgili Süreyya anlayamayacağım. Nasıl bir zenginlik yaşıyorsunuzO Beni bulur.
Zenginlik burada baska bi sey.
Basak burcu bunu anlamakta zorluk cekebilir.
Tamam..yerim dar şu an..dÖğret bana sevgili Süreyya 🤓 Lütfen.🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.