Bana göre sevgiliyle gecirilen zamanda sosyal medyada vakit harcamak, iliskinin en gereksiz seylerden biri . Birlikteyken ekranlara degil, birbirine zaman ayirabilen insanlar zaten daha degerli bir bag kurar.
Iliskinin her anini paylasma cabasi bana samimi gelmiyor. Eger iliski gercekten ciddi ve gelecege dönükse, zamani geldiginde en dogal haliyle zaten paylasilir. Bunun icin gösterise, abartiya ya da herkese bir sey ispat etmeye gerek yok.
Kisacasi, paylasilmayan iliski sahte degildir, sirf paylasmak icin sergilenen iliski ise cogu zaman bana daha yapay gelir.
Bir de..
Bana göre iliskinin degeri, kac kisi gördügü ile degil, iki insanin birbirine hissettigi ile ölcülür. Sosyal medya sadece bir vitrin, Vitrin ne kadar güzel olursa olsun, icerisi bossa hic bir anlami yoktur.
He tabii, istisnalar vardir. Biri digerini kullaniyorsa, gercekten bir sey hissetmiyorsa ya da iliski sürerken bile sosyal medyada baska insanlarla flört etmeye devam ediyorsa, o ayri bir mesele. Benim bahsettigim, iki insanin birbirine gercekten deger verdigi, saglikli ve ciddi iliskiler.