Soru Romantik İlişkilerde "Sosyal Medya İlanı" Zorunlu mu? Paylaşılmayan İlişki Sahte midir?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
  • İlişkisini sosyal medyada hiç paylaşmayan partner gizli işler mi çeviriyordur?
  • Bazı insanlar ilişkilerini göz önünde yaşamayı sevmez ve "nazar değer" ya da "bize özel" der. Diğer taraf ise bunu "beni saklıyor, başkalarına açık kapı bırakıyor" olarak yorumlar. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmamak bir güvensizlik sebebi midir?

forumtutkunu

Elmas Üye
Ben Affleck ilişkisini gözlerden uzak yaşamak istiyordu Jenifer Lopez ise gözler önünde bir ilişki istiyordu. Sonraları ben anlamaya çalıştı fakat ikinci kez boşandılar :S

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Kimseye sevgili olmadım, flört etmedim diyen üçkağıtçılardan sonra ben her şeyin şeffaflık içinde olmasından yanayım.
Kimsenin gözüne sokmaya gerek yok, ama gizli kalmasını isteyenlerin iyi niyetli olduğunu düşünmem.

Garga

Altın Üye
Sosyal medya eğlence zaman geçirme aracı iletişim aracı değil ki bizim için... Birde online hafıza kart görevi yapan bişi.. Ben hatunla 5 bin resim paylaşmışımdır ilk zamanlar 14 sene oldu bakın hesabıma kişiseldir niye karımı paylaşayım olim millet görsün diye.. Zaten paylaşılması gerekirse kendimiz için saklıyoruz

Alice

Platin Üye
Kimin sevgilisi var kimin yok en azından bunu ifade edecek kadar birşeyler açıklanmalı neden gizliyor ki bir mekandan el ele foto paylaşılabilir sadece eller olsa yine anlasilir

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sosyal medya bilse ne olur bilmese ne olur
İçinden geliyorsa paylaşırsın o kdr

alcatraz

🍻
Elmas Üye
her şey her yerde paylaşılmaz. sosyal medya tam bi zehirdir. gez toz gül çık. ama bir şey paylaşırken dikkatli olmak lazım. sevincini, sevdiklerini paylaşırken istenmeyen ilgiye neden olabiliyor

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Bana göre sevgiliyle gecirilen zamanda sosyal medyada vakit harcamak, iliskinin en gereksiz seylerden biri . Birlikteyken ekranlara degil, birbirine zaman ayirabilen insanlar zaten daha degerli bir bag kurar.

Iliskinin her anini paylasma cabasi bana samimi gelmiyor. Eger iliski gercekten ciddi ve gelecege dönükse, zamani geldiginde en dogal haliyle zaten paylasilir. Bunun icin gösterise, abartiya ya da herkese bir sey ispat etmeye gerek yok.

Kisacasi, paylasilmayan iliski sahte degildir, sirf paylasmak icin sergilenen iliski ise cogu zaman bana daha yapay gelir.

Bir de..

Bana göre iliskinin degeri, kac kisi gördügü ile degil, iki insanin birbirine hissettigi ile ölcülür. Sosyal medya sadece bir vitrin, Vitrin ne kadar güzel olursa olsun, icerisi bossa hic bir anlami yoktur.

He tabii, istisnalar vardir. Biri digerini kullaniyorsa, gercekten bir sey hissetmiyorsa ya da iliski sürerken bile sosyal medyada baska insanlarla flört etmeye devam ediyorsa, o ayri bir mesele. Benim bahsettigim, iki insanin birbirine gercekten deger verdigi, saglikli ve ciddi iliskiler.

Üst Alt