Randevu Gecesi – 1950’ler

Cherry

Elmas Üye
vintage 19

Randevu geceleri söz konusu olduğunda işler çok değişti.

Bugünlerde, ilk randevu için daha rahat giyinmek ve daha resmi yerlere gitmek normal kabul ediliyor.

Ancak 1950’lerde bunun tam tersini yapmak gelenekseldi: en iyi kıyafetinizle klasik bir Amerikan lokantasına gitmek.

Adam, sevgilisinin denemesi için milkshake tutarken bu çifti kesinlikle çok sevimli buluyoruz.

Randevular artık eskisi gibi değil.

Lavinia

Platin Üye
Sanki tecrübe konuşuyor gibi hissettim :)

İçecek değil de kahvaltıya gittiğimizde bi lokma ekmeğe kaymak üstüne çikolata üstüne reçel ve bal sürüp uzatmıştı

Ay bu ne ben bunu yiyemem dedim şimdi kendim yapıyorum djfjf:))

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
İçecek değil de kahvaltıya gittiğimizde bi lokma ekmeğe kaymak üstüne çikolata üstüne reçel ve bal sürüp uzatmıştı

Ay bu ne ben bunu yiyemem dedim şimdi kendim yapıyorum djfjf:))
Kaymak çikolata reçel ve bal nerden baksan tutarsızlık, bunu nasıl yedin :)

Rayiha

Gümüş Üye
Yakasında kırmızı karanfil ve damla sakızlı muhallebi yemeğe götürmeyecekse cıks olmaz....(Milkshake severim ama eski zamanın buluşması böyle olurdu diye düşünüyorum)

Lavinia

Platin Üye
Kadının duruşuna bakılırsa sanki adam otururken kadın yanına gitmiş gibi.
Birşey sipariş ediyor gibi yapıp adama dönüp laf atmış; içecek nasıl, ondan mı sipariş etsem? demiş. Adam da nezaketen bakmak ister misiniz deyince kadın hemen kabul etmiş elini kolunu nereye koyacağını bilememiş. Bu tatlış hareketten sonra oturup sohbet etmişler cilveli kadınla sakin yapılı adam o gün mutlu bir ilişkinin başlangıcına imza atmış : )shdjdjfsjfkdjjff

Albatros

Bronz Üye
Kadının duruşuna bakılırsa sanki adam otururken kadın yanına gitmiş gibi.
Birşey sipariş ediyor gibi yapıp adama dönüp laf atmış; içecek nasıl, ondan mı sipariş etsem? demiş. Adam da nezaketen bakmak ister misiniz deyince kadın hemen kabul etmiş elini kolunu nereye koyacağını bilememiş. Bu tatlış hareketten sonra oturup sohbet etmişler cilveli kadınla sakin yapılı adam o gün mutlu bir ilişkinin başlangıcına imza atmış : )shdjdjfsjfkdjjff
Sonra aradan zaman geçmiş kız ciddi düşündüğünü adama söylemiş beni ailenle tanıştır demiş. Erkek ailem köyde orda burda demiş sallamış. Kız ısrar etmiş bu arada 3 yıl geçmiş kız hala ısrar ediyor. Erkek en sonunda durur mu ağzındaki baklayı çıkarmış. Ne dese beğenirsin. Karım kızar...

Lavinia

Platin Üye
Sonra aradan zaman geçmiş kız ciddi düşündüğünü adama söylemiş beni ailenle tanıştır demiş. Erkek ailem köyde orda burda demiş sallamış. Kız ısrar etmiş bu arada 3 yıl geçmiş kız hala ısrar ediyor. Erkek en sonunda durur mu ağzındaki baklayı çıkarmış. Ne dese beğenirsin. Karım kızar...

Ya kahkar demiş kız ya kahkar mehmet Allahım seni beter etsin demiş sonra gitmiş karagümrüğü yakmış adam yaptı diyede ihbar etmiş….

Albatros

Bronz Üye
Ya kahkar demiş kız ya kahkar mehmet Allahım seni beter etsin demiş sonra gitmiş karagümrüğü yakmış adam yaptı diyede ihbar etmiş….
Sonra kız büyü ritüelleri yapmaya başlamış. Geri döndürme, dilini enseden çıkarma, gözleri kafatasını arkasından bakıtma gibi masum dileklerini gerçekleştirmek artık zorlaştığında hocaya gitmiş. Hoca da durur mu yapıştırmış cevabı salak kızım göl maya tutar mı demiş. Bu arada kız bütün kazancını hocaya aktarırken, erkek karısı ve çocuğu ile yurtdışına çıkmış beachlerden beachlere akmış. Çapkın bakışları ile gavur kızları tavlamaya çalışmış

Üst Alt