Sonra kız büyü ritüelleri yapmaya başlamış. Geri döndürme, dilini enseden çıkarma, gözleri kafatasını arkasından bakıtma gibi masum dileklerini gerçekleştirmek artık zorlaştığında hocaya gitmiş. Hoca da durur mu yapıştırmış cevabı salak kızım göl maya tutar mı demiş. Bu arada kız bütün kazancını hocaya aktarırken, erkek karısı ve çocuğu ile yurtdışına çıkmış beachlerden beachlere akmış. Çapkın bakışları ile gavur kızları tavlamaya çalışmış
Ben bunu hiç dusunmedim desem :))@Nepenthe sormak istedim sevgilisi ne uzatırsa mutlu olur?
Bu gece uyumadan önce sana düşünecek nur topu gibi bir mesele çıktı. Hayırlı olsun.Ben bunu hiç dusunmedim desem :))
Gecenin bir yarısı bu konuya hiç kafa yoramam ben ya (:Bu gece uyumadan önce sana düşünecek nur topu gibi bir mesele çıktı. Hayırlı olsun.
Bizimki durmamış tabi hızını alamadı. Gece bara inmiş üzgün takılırken yanına yiyici hatunlar yaklaşmış. Adam işinin ehli vay şöyle oldu böyle bizim hatuna basıldık kadınlar beni paylaşamıyor demiş neyse o gece ablamız abimizi teselli ettikten sonra soluğu mahkemede almış nafaka mı verir kafayı dinlerim demiş. Vermiş nafakayı dırdır yok bişi yok ver elini MaldivlerO sırada kızın gözü açılmış zengin koca bulup evlenmiş aynı beachte karşılaşmışlar kız buna locadan el sallamış karısı görmüş gelmiş sen hayırdır demiş oda demiş böyleyken böyle..karısı adama bi tokat atmış Allah belanı versin senden boşanıyorum demiş bütün beache rezil olmuş gavur kızlarda yüzüne tükürmüş. sonuc olarak iki kadın da yar olmamış mal gibi kalmış öyle Jdjfjfjvkb
Bizimki durmamış tabi hızını alamadı. Gece bara inmiş üzgün takılırken yanına yiyici hatunlar yaklaşmış. Adam işinin ehli vay şöyle oldu böyle bizim hatuna basıldık kadınlar beni paylaşamıyor demiş neyse o gece ablamız abimizi teselli ettikten sonra soluğu mahkemede almış nafaka mı verir kafayı dinlerim demiş. Vermiş nafakayı dırdır yok bişi yok ver elini Maldivler
Adamın derdi zaten kadından kurtulmakmış. Gezmiş tozmuş eğlence cümbüş derken karısını özlemiş. Bu hayat çok sade eve gelince ayaklarını oraya basma diyen yok emirler yağdıran yok ulan bu özgürlük üstüme hiç uymadı demiş. Paralar da suyunu çekiyor yavaştan Eski karıma dönsem almaz gidip başkasıyla evlenip ağzımı tutup gözümü bağlayım kulaklarımı da tıkayım ne derse emrin olur karıcım diyim oturuyum demişverdiğin 3 kuruş nafakayı da al cehennem ol demiş kadın kurtulduğu için dua etmiş. Amerikan Türkçesi müthiş tabi o zamanlar hdhfjf😂 ne kadar romantik başlamıştım nasıl kaosa sürükledin @Albatros ah 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.