Rafet El Roman'dan çarpıcı itiraf

Cherry

Elmas Üye

Özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Rafet El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop ile Yeşim Eryıldırım'ın çok yakın arkadaş olduklarını söyledi. El Roman sözleri ile gündem oldu.​

Rafet El Roman'dan çarpıcı itiraf: Eski eşlerim çok yakın arkadaş

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, özel hayatına dair önemli açıklamada bulundu. Geçmiş ilişkilerinden ve çocuklarının anneleriyle olan uyumlu ilişkisinden bahseden El Roman, "Çok güzel medeni insanlar gibi aramızda çözdük. Çocuklarımızın anneleriyle aramız çok iyi" dedi.

“ÇOK İYİ ARKADAŞLAR”​

7 sene birlikte olduğu Yeşim Eryıldırım ile ilişkisini ve 15 yaşındaki oğluyla olan bağına da söyleyen El Roman, "Onunla da ayrıldık, ama aramız çok iyi. Tuğba Hanım ile kendisi de çok iyi arkadaşlar. Hep beraber yemeklerimiz olur, sohbetlerimiz olur" dedi. Sanatçı, eski eşi Tuğba Altıntop ile de barışçıl bir ilişki devam ettirdiğini belirterek, "Gerek Yeşim Hanım gerek Tuğba Hanım benim çok yakın dostlarım. Çocuklarımın anneleridir. Böyle uyumlu, çok güzel, ileriye dönük bir aileyiz. Hep böyle kalmasını temenni ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

rafetyesimpng-1mUe2Scofkiy_4zmT7DlCw.png

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİYLE AYRILMIŞTI​

Rafet El Roman, 1996'da güzellik yarışmasında tanıştığı manken Tuğba Altıntop ile evlenmişti. Çift, şiddetli geçimsizlikten dolayı 2003'te birlikteliği sonlandırdı. Bu evlilikten Su ve Şevval adında iki kızı dünyaya geldi.

Sanatçının Yeşim Eryıldırım'dan ise Edvan adında bir oğlu oldu. El Roman, 2014'te Almanya'da Ceren Kaplakarslan ile evlenmiş, 2016'da ise ayrılmıştı.

tugbaaltintoprafetpng-rtOAYn_01UydBX2OuDKWqw.png

KIZININ KLİP KIYAFETLERİNE MÜDAHALE ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ​

Diğer yandan Rafet El Roman, kızı Su ile çektiği klipteki kıyafetlere müdahale ettiğini itiraf etti.

"Ben, yabancı sanatçıları da bu tarz eleştiriyorum. Kızımla en son klip çektik onun bile kıyafetlerine karıştım. O da kızdı bana. Ben de ona 'Benimle bir sahnede ya da klipte yer alıyorsan lütfen benim de kendime göre prensiplerim ve 30 yıldır saygınlığım var. Anlayış gösterirsen sevinirim' dedim. O da itiraz etmedi" dedi.

Cherry

Elmas Üye
Sarkilari güzel ama bu adam bana hep itici gelmistir: )

ZeL

Gümüş Üye
Bu bizim erkek ünlüler, bi yaştan sonra sussunlar ya

Cherry

Elmas Üye
Amann zaten adam kalmadi artik.

• sigara
Tepkiler: ZeL
Üst Alt