MALZEMELER
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı su
4,5 su bardağı un
Arası için;
Dilediğiniz iç harç
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı su
4,5 su bardağı un
Arası için;
Dilediğiniz iç harç
![maxresdefault-001.jpg maxresdefault-001.jpg](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fcdn.karar.com%2Fother%2F2024%2F05%2F01%2Fmaxresdefault-001.jpg&hash=2e827c7b95f8fb01afe78bbf76c93479)
YAPILIŞI
- Un hariç diğer malzemeleri karıştıralım.
- Unu kontrollü ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim.
- Hamuru bekletmeden küçük bezeler yapalım.
- Küçük merdane yada elle açıp iç harcını koyup kenarlarını çatal batırıp şekil verelim.
- Bol yağda önlü arkalı kızartalım.