Merhaba @Süreyya 'cım ben gitmedim, yasaklandım. Düzen beni hep yasaklar, bir müddet girmeyecektim, sağ olsun yasaklandım 😊😀Mutlu yillar Prometecim..
Birdaha gitmesen mi?
Sorun değil...
Olur böyle şeyler.
Merhaba @Süreyya 'cım ben gitmedim, yasaklandım. Düzen beni hep yasaklar, bir müddet girmeyecektim, sağ olsun yasaklandım 😊😀Mutlu yillar Prometecim..
Birdaha gitmesen mi?
Bu arada teşekkür ederim. 🙏Merhaba @Süreyya 'cım ben gitmedim, yasaklandım. Düzen beni hep yasaklar, bir müddet girmeyecektim, sağ olsun yasaklandım 😊😀
Sorun değil...
Olur böyle şeyler.
Teşekkür ederim .🙏Mutlu yıllar.
Derken 🤣🤣🤣Mutlu yillar Prometecim..
Birdaha gitmesen mi?
Valla kova hatırlıyorum gittiğin için konuyu saldım napıym sağlık olsun@nunu ben hiç kovayım demedim ki😂 bir de şu var. Ben ya bilgi vermem ya da doğru bilgi veririm. Kaotik bir durum var, çözümlemek lazım😁
Cok trip atmmisti..o haline halen gülüyorumDerken 🤣🤣🤣
Burayı gömdü gömdü geri geldi naptığı belli değil trip az bile de keyfimi gaçıramam knk ya bizene ya 🤣🤣🤣 gelene hg gidene bbCok trip atmmisti..o haline halen gülüyorum
Insaniz hepimiz sonucta.Burayı gömdü gömdü geri geldi naptığı belli değil trip az bile de keyfimi gaçıramam knk ya bizene ya 🤣🤣🤣 gelene hg gidene bb
Ben daralanlara ofline 🤣🤣🤣Insaniz hepimiz sonucta.
Bir an böyle bir daralma gelebilio
Ben helke olabilirim demiştim ya 😂@Promete nasıl Kova ama @Lastearth de kova hiç promete gibi değil
Ana yine uf olmus ya bu gıBen daralanlara ofline 🤣🤣🤣
Özel sevdiceklerim tabiki hariç 🖤
Yok tam zamanindaEee doğum günü kutlayacaktik nereye gitti?
@HolySpectre doğum günü bitince uzaklaştırsaydın🤭🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.