- Katılım
- 7 Nis 2024
- Mesajlar
- 5,888
- Tepki puanı
- 578
- Puanları
- 113
- Yaş
- 32
- Konum
- Lüksemburg
- Cinsiyet
- Kadın
Malzemeler:
1. Hardal, bal ve limon suyunu bir kaseye alın ve zeytinyağını yavaş yavaş ekleyip bir çırpma teli yardımıyla kıvamlı bir sos elde edin.
2. Son olarak toz tarçını ekleyip karıştırın.
3. Portakal, ıspanak, turp ve kırmızı soğanı servis tabağına dizin ve üzerine sosu ilave ettikten sonra servis edin.
Afiyet olsun.
- 2 adet portakal (Soyulmuş ve dilimlenmiş)
- 100 g bebek ıspanak
- 2 adet bebek turp (İnce dilimlenmiş)
- 1 adet kırmızı soğan (İnce dilimlenmiş)
- 3 g toz tarçın
- 15 ml zeytinyağı
- 5 g süzme bal
- 2 g Dijon hardalı
- 6 ml limon suyu
1. Hardal, bal ve limon suyunu bir kaseye alın ve zeytinyağını yavaş yavaş ekleyip bir çırpma teli yardımıyla kıvamlı bir sos elde edin.
2. Son olarak toz tarçını ekleyip karıştırın.
3. Portakal, ıspanak, turp ve kırmızı soğanı servis tabağına dizin ve üzerine sosu ilave ettikten sonra servis edin.
Afiyet olsun.