View: https://www.instagram.com/reel/CzDdF3ltTJT/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Ben bilmiyordum açikcasi, siz biliyormuydunuz? Yaptiniz mi yaptirirmiydiniz?
Plesantayı bizimkiler doktor olayım diye hastanenin bahçesine gömmüş
doktor olmak yerine hasta olmuşum. : p
Saksıya gömseydiler saksı olurdum. :d
Göbek bağı başka... göbek bağıdan ilaç ve kök hücre tedavileri yapıyorlarO sey degilmiydi ya, türkcesini unuttum..
Göbek bagi ; )
Plasenta benim bildiğim pek işe yaramıyor, izlediğim bir filmde kadın hamile ve bir yerde mahsr kalıyor ve doğımdan sonra ölmemek için kendi pasentasını yiyorduGecenlerde plasenta ile ilgili , ilac yapiorlar. iste anbioti yapiorlar, hatta donduruyorlar felan gibi birseyler vardi .
Ne kadar bilimsel aciklamasi olmasa da..
Bilmedigimiz daha neler duyacagiz zamanla acaba..
Evet evet göbek bagii@CaT nabelschnur neydi kiz :) türkcesi.
Göbek bağı başka... göbek bağıdan ilaç ve kök hücre tedavileri yapıyorlar
Plasenta benim bildiğim pek işe yaramıyor, izlediğim bir filmde kadın hamile ve bir yerde mahsr kalıyor ve doğımdan sonra ölmemek için kendi pasentasını yiyordu
Göbek bağı başka... göbek bağıdan ilaç ve kök hücre tedavileri yapıyorlar
Plasenta benim bildiğim pek işe yaramıyor, izlediğim bir filmde kadın hamile ve bir yerde mahsr kalıyor ve doğımdan sonra ölmemek için kendi pasentasını yiyordu
Direkt hastathanelerin web sitelerinde saklanması öneriliyor. ve Tüm aile bireylerindne daha sonra elde edilecek kök hücrelerin bir çok sağlık sorununun düzeltilemsinde kullanılacağı söyleniyorbilimsel olarak kesinlesmemis sadece.
ama insanlar sonra ya ise yararsa diye donduruyorlar iste.
Oda mı çıkmış ?
Göbek bağı ile plasentanın farkını söyledim başka derken oneymis göbek bagi baska ; ) ben göbek bagindan konusuyorum.
Evet, göbek bağıyla beraber gömüyorlar.O sey degilmiydi ya, türkcesini unuttum..
Göbek bagi ; )
Göbek bağı ile plasentanın farkını söyledim başka derken o
ama düşünüldüğünde bağlantılı parçalar hep.
sonuçta Kütraj sonrası ceninleri aşı için kullanıyorlar diye dünya ayaklanıyor plasentayı ve göbek bağını da kullanıyor olaiblirler
bizim çorbacılar henüz keşfetmemişEvet, göbek bağıyla beraber gömüyorlar.
😀vardi zaten coktan beri de seda sende yap bence , direk dondursunlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.