Günün birinde stoacilarla epikürcüler büyük bir kavgaya tutusmuslar.
Epikürcülerin kizi "Antaraksiya" ile stoacilarin oglu "Apathius" birbirine asik olmus, evlenmeye karar vermisler.
Iki sülale de (felsefi akimlarini sülale olarak deklare ediyorum su an ve bu benim cok hosuma gitti) bizim sakinlik teorilerimizi yasyacaklar yok bizim sukunet pratigimizi yasayacaklar diyerek birbirlerine girmisler, hic de sakin olmayan bir tavirla.
Reklam panolarini süsledikleri "Pax Mundi" propagandasi ile birbirlerinin baslarini kirma eylimine gecmisler.
Her iki taraf ta, hislerin kontrolü, bastirilmasi,yok sayilmasina direnememisler.
Insan lan bu.Normal tabii bu davranislar.Hele ki saltanat söz konusu ise.
Herkes Murphy piramidinde en yüksek mertebede degil.Bu da baska konu.
Güzeller güzeli Antaraksiya bu denklemde anima oluyor.
Güzellik,dinginlik ve sukunet kanina islemis.
Direnisin ve icsel savasin sembolü animus da Apathius oglumuz.
Her ne kadar da Epikürcü ve Stoacilar farkliyiz deseler de, bir madalyonun iki yüzü gibidirler.
Epikürcüler sakinligin tinsel tarafina vurgu yaparken, stoacilar daha cok eylemlerle ulasmaya calisir.
Bence bosuna savasmislar.
Yin ve Yang main characterlerimiz coktan uzaklara ucmus,bebeleri olmustur.
Adina da Ordo Ab Chao vermisler.
Sizin B planiniz nedir?
Epikürcülerin kizi "Antaraksiya" ile stoacilarin oglu "Apathius" birbirine asik olmus, evlenmeye karar vermisler.
Iki sülale de (felsefi akimlarini sülale olarak deklare ediyorum su an ve bu benim cok hosuma gitti) bizim sakinlik teorilerimizi yasyacaklar yok bizim sukunet pratigimizi yasayacaklar diyerek birbirlerine girmisler, hic de sakin olmayan bir tavirla.
Reklam panolarini süsledikleri "Pax Mundi" propagandasi ile birbirlerinin baslarini kirma eylimine gecmisler.
Her iki taraf ta, hislerin kontrolü, bastirilmasi,yok sayilmasina direnememisler.
Insan lan bu.Normal tabii bu davranislar.Hele ki saltanat söz konusu ise.
Herkes Murphy piramidinde en yüksek mertebede degil.Bu da baska konu.
Güzeller güzeli Antaraksiya bu denklemde anima oluyor.
Güzellik,dinginlik ve sukunet kanina islemis.
Direnisin ve icsel savasin sembolü animus da Apathius oglumuz.
Her ne kadar da Epikürcü ve Stoacilar farkliyiz deseler de, bir madalyonun iki yüzü gibidirler.
Epikürcüler sakinligin tinsel tarafina vurgu yaparken, stoacilar daha cok eylemlerle ulasmaya calisir.
Bence bosuna savasmislar.
Yin ve Yang main characterlerimiz coktan uzaklara ucmus,bebeleri olmustur.
Adina da Ordo Ab Chao vermisler.
Sizin B planiniz nedir?