Plan B, Sakinligin Yeniden Keşfi

Süreyya

Süper Mod
Günün birinde stoacilarla epikürcüler büyük bir kavgaya tutusmuslar.

Epikürcülerin kizi "Antaraksiya" ile stoacilarin oglu "Apathius" birbirine asik olmus, evlenmeye karar vermisler.

Iki sülale de (felsefi akimlarini sülale olarak deklare ediyorum su an ve bu benim cok hosuma gitti) bizim sakinlik teorilerimizi yasyacaklar yok bizim sukunet pratigimizi yasayacaklar diyerek birbirlerine girmisler, hic de sakin olmayan bir tavirla.
Reklam panolarini süsledikleri "Pax Mundi" propagandasi ile birbirlerinin baslarini kirma eylimine gecmisler.
Her iki taraf ta, hislerin kontrolü, bastirilmasi,yok sayilmasina direnememisler.
Insan lan bu.Normal tabii bu davranislar.Hele ki saltanat söz konusu ise.
Herkes Murphy piramidinde en yüksek mertebede degil.Bu da baska konu.

Güzeller güzeli Antaraksiya bu denklemde anima oluyor.
Güzellik,dinginlik ve sukunet kanina islemis.
Direnisin ve icsel savasin sembolü animus da Apathius oglumuz.

Her ne kadar da Epikürcü ve Stoacilar farkliyiz deseler de, bir madalyonun iki yüzü gibidirler.
Epikürcüler sakinligin tinsel tarafina vurgu yaparken, stoacilar daha cok eylemlerle ulasmaya calisir.
Bence bosuna savasmislar.
Yin ve Yang main characterlerimiz coktan uzaklara ucmus,bebeleri olmustur.
Adina da Ordo Ab Chao vermisler.

Sizin B planiniz nedir?

KuluncumuÜfele

Gümüş Üye
Halen oluyor mu?
B Planlari nedir?
Hala oluyormu bilmiyorum Süreyya B planı olarak aileler mezhep çatışmasını korukluyorsa eğer gençler bu sevdadan vazgeçecek Ve plani ise aileleri dinlemeyecek ve hayatlarina bakmak için uzaklaşacaklar uzaklar iyi gelir .uzaklar kendini buldurur insana kendinle kalirsin.kimsenin yardımı veya stresi olmaz

Süreyya

Süper Mod
Ne kadar demode bir yaklasim.

Sakinlik olamiyo iste.
Olaylardan uzaga düsünmek lazim.

KuluncumuÜfele

Gümüş Üye
Ne kadar demode bir yaklasim.

Sakinlik olamiyo iste.
Olaylardan uzaga düsünmek lazim.
Aileler haklı bana göre . Çünkü sen ne kadar değişirim desen bile o aile içinde büyüdün,onların beğenmediğin huylarını taklit edeceksin aynı doğrular aynı ayni yönelimler aynı dusunme zamanla her şey aynı ya da aynıya yakın gorussel farkliliklar hep ayırır sen dirayetli olup sozunden donmesen diğeri aynı dirayeti ailesine karşı gostermedigi takdirde yalnız kaldin yolunda

Süreyya

Süper Mod
Aileler haklı bana göre . Çünkü sen ne kadar değişirim desen bile o aile içinde büyüdün,onların beğenmediğin huylarını taklit edeceksin aynı doğrular aynı ayni yönelimler aynı dusunme zamanla her şey aynı ya da aynıya yakın gorussel farkliliklar hep ayırır sen dirayetli olup sozunden donmesen diğeri aynı dirayeti ailesine karşı gostermedigi takdirde yalnız kaldin yolunda
Sonunu düsünen kahraman olamaz.

Konu nereden nereye geliyor.
Aileler her zaman hakli degiller.Kontrol mekanizmasini ellerinden birakmak istemeyen aileler hakli olma cabasi icindedir.
Her birey kendi tecrübesini edinme sorumlulugunda.
Iyi veya kötü.
Ailesi istiyor diye, hele bizim kültürde mutsuz umutsuz yasayan bircok insan var.
Bu durum da onlari yanlislara itiyor.
Bilincsizce baski kurularak,bu baski genelde psikolojik oluyor, cocuklari ucurumdan asaga itiyorlar.
Bu yalniz evlilik gibi unsurlarda gelismiyor.
Is seciminde, stil seciminde,din seciminde vs vs.

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Aileler kendi cocuklarini tanıyor

Üst Alt