Sonra kasliyim diye hava atarsan,banlanirsin!!!!!!Aşırı derecede spor yapanlar biraz garip oluyor ya.
Kediciler ve aşırı derecede spor yapanlardan uzak durmak lazım.
Hafifçe kaslıyım ben, genetik yani.. geniş omuz, ve fiziksel dirilik.. çok diriyim çok..Sonra kasliyim diye hava atarsan,banlanirsin!!!!!!
En diri olan yerin cene kaslarin galiba canimciğim.Hafifçe kaslıyım ben, genetik yani.. geniş omuz, ve fiziksel dirilik.. çok diriyim çok..
Nokta atışı 😂En diri olan yerin cene kaslarin galiba canimciğim.
Seviyoz n'apalim?Nokta atışı 😂
Şimdi bana oduncu gömleğimi çıkartıp yarı çıplak fotoğraf attırma..En diri olan yerin cene kaslarin galiba canimciğim.
Birbirimizden hoşlanmıyor olmamıza rağmen pilates dersine gitmem... Ben ırgatlığa devam , pilates yemedi:d
Yarın yogadayım.
Yarindan sonra da,bizi kliseye götür Mügem.Yarın yogadayım.
Her şey tamam da şu yoga anlamıyorum, biraz detay ver ders sonrası..Yarın yogadayım.
Yarın fotoğraf atarım... dkfmfmfmHer şey tamam da şu yoga anlamıyorum, biraz detay ver ders sonrası..
Amaç ne abicim ya, ne yani derdiniz ne.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.