benim yememe gerek yok zaten 
şakaşaka
şakaşaka
🤔😳benim yememe gerek yok zaten
şakaşaka
İşlevi olmuyor mu o zamanPenis travestide de var. Mühim olan işlevselliği. 😎
efsane ya 😂😂😂kocayı bulduk da aldatması kaldı![]()
Kişiye göre değişiyordur 😉İşlevi olmuyor mu o zaman
Ben at mı? Yok değilim atlardaki gibi bi beklenti olmasın. :)Sen at, ben bi bakayim emtia değeri ne eder 🙃😁😜😎
Ben at mı? Yok değilim atlardaki gibi bi beklenti olmasın. :)
Şu tarafa doğru düşebilirsin. :)Düşücem ben ama..![]()
Amerikan başkanı dahil herkese haber verilsin. Konunun uzmanları davet edilip açıklama yapılsın derhalBir strateji geliştiremedim bu konuda
Hayırlısı ile bu konuların uzmanını da sizler için bulup foruma davet edeceğim @-a- bey
Yine para denildi yine canım sıkıldıkonunun uzmanları para almadan açıklama yapmayabilirmalum enflasyon
kendinizi teselli etmek için mi yaptınızboyu değil işlevi yalanını hangi ibnetor söyledi gjdjfjdjjd
valla ben yapmadım 😂😂 hepsinin ne kadar önemli oldigunu biliyorim 😂kendinizi teselli etmek için mi yaptınız
En çok hangisi önemli sizcevalla ben yapmadım 😂😂 hepsinin ne kadar önemli oldigunu biliyorim 😂
onu size sormali hanim efendi gjsjfzhbssjdnEn çok hangisi önemli sizce
Ben size sordumonu size sormali hanim efendi gjsjfzhbssjdn
konu boyu ve işleviyken hala james webb in basarisiz gorevlerinden bahseder gibi sizli bizli olmanızda çok etkileyici cidden gjdfjjsjdjsjdBen size sordum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.