11 yıldır hayatımda olan adamı tanıyorumzaten bende sen cafe oyununu denicen diye bu oyunu deniyom ama sen bizi ektin ya
Ekli dosyayı görüntüle 19439
söyledin ya ihtimalleri daha ne söyleyecektin kiVip haritasına bakarım gelirse.
Merak etmiyor mu acaba ne zaman zengin olabilirim diye.
Tmm bakarım bu oyuna da
örtmenim ben dün biraz oynadım oyunu
@Nyctophilia
Güzel oyun bu arada tek bir sorun var ben bir heroyu sevince başka hiç bişi oynamıyom
full mid oynuyom hahahahaha
dikkat etmedim hangisi bakarım sıralı kastım normalde denerim onuNana maninin olmalı.
Bi hero ancak bu kadar seni güzel betimleyebilir.
Nana oyna bi kaç el görceksin
Kanka ben biraz saldım gibi. Yapabileceğim çoğu şeyi yaptım. Bundan sonrası tamamen daha yüksek seviye eşyalar elde etmeye kaldı ama onlar da gerçekten çok uzun zaman istiyor. şimdilik girmiyorum ara ara bi harita yapıp çıkıyorum. Ama bir süre önce bende baya hırs yapmıstım 😁@Nobody beni path of exile 2 batakligindan kurtar aga ya
@Nyctophilia
müsait misin knk oyun ?
ben giriym nanayı beğenmedim bu aradaMaalesef 🙁
valla değil ya hiç değil knkAma aynı sen
valla değil ya hiç değil knk
aklınızda nasıl bi nunu var bilmiyorum ama![]()
valla benden söylemesi benzemiyorForumdan 10 kişiden 15'i ponçik olduğunun farkında.
Farkında olmayan kör glb.
E nana da en ponçik hero?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.