Telefon oyunu falan oynayan eden seven var mı
Kendini belli etsin
Kendini belli etsin

anaaaaaa insan bir kere bile mi görmez kendimi kınadım ben oyun oynamıyorum canımm iş yerinde yasak eve gidince de pertim çıkmış oluyor
Tamamdır bir sorayım dedim ^^ 💗anaaaaaa insan bir kere bile mi görmez kendimi kınadım ben oyun oynamıyorum canımm iş yerinde yasak eve gidince de pertim çıkmış oluyor![]()
Oynamadım kaç gündür :) usenmeye başladım@Chen
Ekli dosyayı görüntüle 19276
bu kısımdan görev alıp yapabilirsin
yarışlar oluyor sürekli
Ekli dosyayı görüntüle 19277
böyle ödülleri oluyor baharatlı sipariş vereceğin zaman
Ekli dosyayı görüntüle 19278
Bu görevden alıp sonra ücreti ikiye katlama ve otomatik doldurma açıp oynayabilrisin
sıkıldıysan salalım seni yormak istemem eğleniyorsan oynayalımOynamadım kaç gündür :) usenmeye başladım
Benim için de biraz başka şeylere odaklanmak maksadıyla iyi oldu çiçeğimsıkıldıysan salalım seni yormak istemem eğleniyorsan oynayalım
eşlik etmek için denemene çok sevindim çok sağol 💗
İnternetim yok bilgisayarda kurulu o telefonda 36 lvl olan 6 yıl önce oynadığım var malesef oynayamıyom 🥲senin cafe napiyo @nunu :d
@Nyctophilia bugun müsait misin sen internet arızası halloldu bilgisayardayım şuan müsait değilim ama saat ayarlayabilirik
evetMlbb için mi
AKŞAM 18.00
eşim 18 45 gibi geliyor 45 dk uyar mıAKŞAM 18.00
eşim 18 45 gibi geliyor 45 dk uyar mı![]()
o her oyunu oynamaz çok cins bir beydirEşin de yüklesin üçümüz oynayalım
o her oyunu oynamaz çok cins bir beydir
ikna edemem

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.