1/3
Aslında isimlerini hatırlamıyom ama ilki baya ürkütücüydü onun tanıtımını izledim bi.ürktüm aaa dur kız oylama yaparızYeni oyunu seçip indir de oynarız .dd
Aslında isimlerini hatırlamıyom ama ilki baya ürkütücüydü onun tanıtımını izledim bi.ürktüm aaa dur kız oylama yaparızYeni oyunu seçip indir de oynarız .dd
Muazzam fikirrrrrr.Aslında isimlerini hatırlamıyom ama ilki baya ürkütücüydü onun tanıtımını izledim bi.ürktüm aaa dur kız oylama yaparızhangi oyunu oynayayım diye
![]()
Allah allah ya noluyor ki ben evde değilim bakamıyomMuazzam fikirrrrrr.
Yalniz ben yine DC giremiyorum, sinirlerim geriliyor jrjrjr
ay ben utanırım ya... gelsemmi ki akdfakdkad şakaşaka ugrarim kanki kunkim.
Valla ümidim yok yüzün burda söylüyorum zatenay ben utanırım ya... gelsemmi ki akdfakdkad şakaşaka ugrarim kanki kunkim.
muhakkak inş.

Teşekkür ederim gerçekten çok ince bir davranış saolasın samimiyetini hissettirdiğin için kankikunkim. ^^Valla ümidim yok yüzün burda söylüyorum zaten
Ben atayımda sonra bana sülemedin beni çağırmadın ay ben bilmiyordum vıttırıbızdık gıddıklar deme![]()
![]()
![]()
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.