1/3
Daha seçmedimHangi korku oyunu o![]()
The dark ocoult bitti işte
Daha seçmedimHangi korku oyunu o![]()
Çok şükür ki..Daha seçmedim
The dark ocoult bitti işte
Yok be kanka valla tr burası uğraşılmaz eğlenecez derken tadımız kaçarYa ben sana diyorum yayinci olsan parayi kirarsin. Sen de tam yayinci potansiyeli var..
Kız sen sonuna geldik diyon ama biz senden sonra 2 saat daha oynadıkki valla çok güzeldi bazı yerleri görmeni isterdimÇok şükür ki..
Maske anında vardım, hatta 40 katlı falan olmuştu orası.Kız sen sonuna geldik diyon ama biz senden sonra 2 saat daha oynadıkki valla çok güzeldi bazı yerleri görmeni isterdim
Maskeyi taktık bizim adam kafayı yedi öfff
Ya takipciye ozel yaparsin sohbeti, beni de mod yaparsin bisi oldugu an da direk banlariz derdin o olsun ya ayipsin.Yok be kanka valla tr burası uğraşılmaz eğlenecez derken tadımız kaçar
Bizbize eğleniyoz işte açarım olmazda Twitch foruma forumsala özel yayın yazarım reklamımız olur![]()
Ondan sonra neler oldu neler kızzzMaske anında vardım, hatta 40 katlı falan olmuştu orası.
Bi' ara kendini aşağıya atmıştın, odalar aynı yere çıkıyordu falan.
En son aşamada yoktum işte jrjdjd
Ay böyle yapma ama birdaha oynamak zorunda kalırsın jdjdjdjdOndan sonra neler oldu neler kızzz
Hepsini oynamamda sizle kaldığım yerdende oynnayamam sanırım oto kayıttı oralarAy böyle yapma ama birdaha oynamak zorunda kalırsın jdjdjdjd
Yeni oyunu seçip indir de oynarız .ddHepsini oynamamda sizle kaldığım yerdende oynnayamam sanırım oto kayıttı oralar
Yeni oyuna başlarım ya![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.