acaba dosya uzantısı neydi :dYok acaba usb kablo ile pc e bağlayıp veri mi almak istemişti çünkü öbür türlü daha saçma :d
acaba dosya uzantısı neydi :dYok acaba usb kablo ile pc e bağlayıp veri mi almak istemişti çünkü öbür türlü daha saçma :d
.pns olması oldukça muhtemel 🤔acaba dosya uzantısı neydi :d
işin teknik boyutunu da düşünmüşYok acaba usb kablo ile pc e bağlayıp veri mi almak istemişti çünkü öbür türlü daha saçma :d
umarım o uzantıyı acacak bi program vardır.pns olması oldukça muhtemel 🤔
Ne zaman bıkacaksın tamam şikayet amaclı demedim ben onu yaaa allah alla kjasdhişin teknik boyutunu da düşünmüş
hulk sence gerçek olabilir mi şeysi geldi aklıma sgjdhfkjl
neyse konuyu dağıtmiim kızıyolar..........
18. evlilik yıldönümümüzde (ömrümüz yeterse) demeyi bırakabilirimNe zaman bıkacaksın tamam şikayet amaclı demedim ben onu yaaa allah alla kjasdh
Ama bebeğim onu sokması daha büyük mesele bence nasıl başarmışorasını karıştırma çen, neden yapmış bana bunu söle önce![]()
Sonuçta denemiş ve başarmışanasayfada sürekli gözüme takılıyor. sunun başlığını değiştir nolur
nasıl ölçülmez* olarak güncellenmesini talep ediyorum sayın @Chen
Her evde olması ölçümü kolaylaştirirevet holy gibi ben de merak ettim nasıl ölçülüyormuş..... usb kablo dediğin ne ki her evde olan bi şey.....
tm bişi istemedim =(Sonuçta denemiş ve başarmış
Kolaysa sen de dene![]()
işte net bişe söyleyebilmek için deneyin tekrarlanabilir olması lazım. holye dene dedik denemedi herhalde, ya da denedi ama deney sonucunu bizle paylaşmadı... neyse artık bazı şeyler de sır perdesi arkasında kalsınAma bebeğim onu sokması daha büyük mesele bence nasıl başarmış
Girer mi hiç o oraya ya
Böyle seylerin cevabını @Xasthur verebilir gibi uzman kişi
Deney sonucunu paylaşmayanlar bizden değildir...işte net bişe söyleyebilmek için deneyin tekrarlanabilir olması lazım. holye dene dedik denemedi herhalde, ya da denedi ama deney sonucunu bizle paylaşmadı... neyse artık bazı şeyler de sır perdesi arkasında kalsın![]()
Güncel ölçümleri bekliyoruztm bişi istemedim =(
eline saglık ne diyim alkdjsa
Bilime katkı yapmayıp onu baltalayanlar baltalayanlarımızzzzDeney sonucunu paylaşmayanlar bizden değildir...
Nasıl ölçülüyormuş Type-c usb kablosu ile de oluyormuymuş acaba lütfen beni bilgilendirin![]()
Bilgilerndirildikten sonra sende bizi bilgilendir tatlimmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.