Sakın evde denemeyin yazılması lazım başlığaSızladı yemin ederim.
Manyaklık bu yahu.
Sakın evde denemeyin yazılması lazım başlığaSızladı yemin ederim.
Manyaklık bu yahu.
Sakın evde denemeyin yazılması lazım başlığa
Böceklerden sonra başka bir entry gir yöntemleri anlat bilmeyenlereBunu görüp de deneyecek olan varsa bırak denesin zaten.
Böyle bir şey yapılır mı yahu? Elli çeşit yöntem var. Enteresan insanlar hakikaten.
Mesela?Bu ölçmek değil aga başka bir şey denemiş olabilir.
Böceklerden sonra başka bir entry gir yöntemleri anlat bilmeyenlere
Bilmeyenlerin sonunu görüyorsun. Vatandaş bu bilgilere aç açO kadarını da şaapıversinler yani. Göz var izan var.![]()
Bilmeyenlerin sonunu görüyorsun. Vatandaş bu bilgilere aç aç
Tövbe Allahım o deliğe hepsi nasıl sığmış
Damacana gördük egzoz gördük buda onlar gibi bir şey sanırım. Herif kabloya halleniyordum demicekya tabi ki ölçüyordum der.Mesela?
Çocukluktan başlıyor erkeklerin pipisi ile sorunu fazla mı geliyor göze mi geliyor bilmemDamacana gördük egzoz gördük buda onlar gibi bir şey sanırım. Herif kabloya halleniyordum demicekya tabi ki ölçüyordum der.
Birazda aileden kaynaklı. Cem yılmaz sosyolojisini yapmıştı bununÇocukluktan başlıyor erkeklerin pipisi ile sorunu fazla mı geliyor göze mi geliyor bilmem
Egzos görmedim ben, damacana gördümDamacana gördük egzoz gördük buda onlar gibi bir şey sanırım. Herif kabloya halleniyordum demicekya tabi ki ölçüyordum der.
Nasıl kaçırırsın sen instagram da dönüyordu bir araEgzos görmedim ben, damacana gördüm
İnce olsa ne olacak usb ucu ile sokmuşAyyy.
İnce kablodur inşallah
Nasıl görmedimNasıl kaçırırsın sen instagram da dönüyordu bir ara![]()
Usb uçları o kadar büyük değil ki.İnce olsa ne olacak usb ucu ile sokmuş
Böyle bir şeyi neden yapalımEkli dosyayı görüntüle 10964
Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum bu aleti işediğiniz yere sokmuyor musunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.