Sürekli aynı seylerden sıkılıp farklı yollar aramak istemiş olamaz mi yanineden yaa ? niye yani ?
tamam hadi merak ettin usb ne alaka. al cetvel ölç bari.
neden usb ?
En azından 76488 tanesini söyle bari hangi sorularaklımda 764887487 tane soru oluştu .s.s
Biri cetvelle ölçmüş..........neden yaa ? niye yani ?
tamam hadi merak ettin usb ne alaka. al cetvel ölç bari.
neden usb ?
her gün ölçüm mü olurSürekli aynı seylerden sıkılıp farklı yollar aramak istemiş olamaz mi yani
asdksadjBiri cetvelle ölçmüş..........
tek haneli çıkmış olabilir. o yüzden usb'yi kullanıp içeriden destek almış olabilirSonuç ne çıktı acaba @alcatraz
76487sini salla da tek bir soru sormak istiyorumEn azından 76488 tanesini söyle bari hangi sorular
Aydınlatmaya hazırım
Ayy bu teyze aynı benn yaa
Onu oraya nasıl soktu önce bunu soralım76487sini salla da tek bir soru sormak istiyorum
Neden ya neden bi insan bunu neden yapar amaçtaki gaye ney 🤦♀️
orasını karıştırma çen, neden yapmış bana bunu söle önceOnu oraya nasıl soktu önce bunu soralım
ajsdkaNet rakamlari alalım @alcatraz bey
bi dene sen bizi bilgilendir istersenNasıl ölçülüyormuş Type-c usb kablosu ile de oluyormuymuş acaba lütfen beni bilgilendirin![]()
Yok acaba usb kablo ile pc e bağlayıp veri mi almak istemişti çünkü öbür türlü daha saçma :dbi dene sen bizi bilgilendir istersen![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.