Online Psikolog

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
@Küboo doğdu güneşim reyizz varya onu da cagir onu da vjfjdjdjddn bizim güneşimizi de seapar belki sevabina cjznfns

CaT

🎈
Board Admin
@Küboo doğdu güneşim reyizz varya onu da cagir onu da vjfjdjdjddn bizim güneşimizi de seapar belki sevabina cjznfns

Sevabina calisirmi bunlar sence? Djjdjd ama trabzonlunun reportajini dinledim, internetten uzak duracakmis ,hep ne geldiyse bundan gelmis basina djjsjsjs

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İlk kez instada tanımadıgım birine cevap verdim.
Burç yorumlarımı okumuş balık bucuymuş akrep burcu sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş.
1 saat konuştum kızla dedim kaç arkana bakma falan ücrette almadım.İknada ettim.
E ayrıldılar mı onuda bilmiyorum ama balığı kandırıcak o çocuk gene barışmışlardır bir ara sorayım :haha: :haha:

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Burç yorumlarımı okumuş balık bucuymuş akrep burcu sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş.
1 saat konuştum kızla dedim kaç arkana bakma falan ücrette almadım.İknada ettim.
E ayrıldılar mı onuda bilmiyorum ama balığı kandırıcak o çocuk gene barışmışlardır bir ara sorayım :haha: :haha:
bunu akreplere yapmayacaktın @nunu yıldızlar seni affetmeyecek cncncnxb

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bunu akreplere yapmayacaktın @nunu yıldızlar seni affetmeyecek cncncnxb
Olm napsın kız akreple balık o depresyona mı girsin. Akrep anlamıcak onun ruhundan ayılık var bizde barzoyuz yalan mı. Ham sevgi var kız çiçek beklicek özel güzel mesajlar beklicek heeğğğğ

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Olm napsın kız akreple balık o depresyona mı girsin. Akrep anlamıcak onun ruhundan ayılık var bizde barzoyuz yalan mı. Ham sevgi var kız çiçek beklicek özel güzel mesajlar beklicek heeğğğğ
akreple beraber olma serefine nail olmuş biraz katlanacak artık , şey deseydin daha iyisini mi bulcaksin cbcbxb

CaT

🎈
Board Admin

Kesinn barismistir ... belki ayrilamamistir bile 🤣🤣🤣 akreple nasil sevgili olmus, benim fix ya koc ya aslan olurdu🥺🥺🥺

CaT

🎈
Board Admin
Evet lanet olsun ki bunu kabul etmek zorundayım..
Genelde AVRAD'lar benim bu "Romantik HERİF" tavrıma dayanamaz, tav olur..
sneaky;

Melt Love GIF by Cubemelt

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kesinn barismistir ... belki ayrilamamistir bile 🤣🤣🤣 akreple nasil sevgili olmus, benim fix ya koc ya aslan olurdu🥺🥺🥺
Akreple balık en uyumlu burçlardan biri diye geçiyor fakat bu balık sayesinde oluyor. Herşeye sabrettiği için güzel bir ilişki deniyor. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha eğerki akrebin samimi duygularını anlayıp siniri veya kabalığını umursamayacaksa balık o zaman olur.
Kendini üzmeyecekse yani.
Çok derin bir bağlılık ve sevgi olur.

CaT

🎈
Board Admin
Akreple balık en uyumlu burçlardan biri diye geçiyor fakat bu balık sayesinde oluyor. Herşeye sabrettiği için güzel bir ilişki deniyor. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha eğerki akrebin samimi duygularını anlayıp siniri veya kabalığını umursamayacaksa balık o zaman olur.
Kendini üzmeyecekse yani.
Çok derin bir bağlılık ve sevgi olur.

Arkadas olarak galiba evet, ama sevgili olarak baliktan baskin bir burc gerekiyor galiba..

Kendimden baska balik kadini datanimiyorum ki.. bu nasil bir nalettir ki, hem balığım, hem hemcinsim burçtaşim yok 🤓

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt